Slagelseanere søger sexnoveller under coronakrisen

(Artiklen er udgivet for omkring 4 år siden). 

Slagelse.News – Nogle synger fællessang med naboerne under coronakrisen, mens andre søger efter sexnoveller.

Tal fra netportalen Temptations.dk afslører en markant stigning i forbruget af sexnoveller blandt slagelseanerne efter nedlukningen af Danmark.

Helt præcist har portalen oplevet en forøgelse af sexnovelle-læsere fra Slagelse på 62,86 procent i perioden efter lockdown. Det skriver Temptations.dk i en pressemeddelelse.

Tiden bruges til at søge efter sexnoveller døgnet rundt

Den forøgede hjemmetid bliver ikke kun brugt på uskyldige ting som at lave bål i haven, synge fællessang med naboerne samt lave perlebakker i køkkenet med børnene.

De mange ekstra timer i hjemmet bruges af en række slagelseanere også på mere frække aktiviteter, hvor seksualiteten enten udfordres eller stimuleres. Det afslører tal fra Temptations.dk, der beskriver sig selv som en portal, hvor man kan få “inspiration til et sjovere sexliv”.

Et segment af denne portal beskæftiger sig med sexnoveller, og netop dette segment har været enormt trafikeret, siden nedlukningen af Danmark trådte i kraft.

»Det har været sjovt at følge udviklingen af den aparte situation i Danmark for os. I perioden efter lockdown har vi flere gange sat ny besøgsrekord,« forklarer Jesper Nørskov Jensen, der er medindehaver af Temptations.dk, og fortsætter:

»Det har vrimlet med seksuelt nysgerrige danskere stort set alle timer af døgnet, og også Slagelses borgere har været flittige til at besøge vores side – særligt det segment med sexnoveller, hvor vi – blandt slagelseanerne – har oplevet en trafikforøgelse på 62,86 procent, hvis man sammenligner tal fra perioden efter lockdown med tal fra perioden op til.«

»Mange har stensikkert kedet sig mere end normalt«

Den øgede interesse for sexnoveller efter lockdown gælder ikke blot for borgerne i Slagelse, men for hele Danmarks befolkning, viser data fra Temptations.dk’s Google Search Console, som viser, hvad folk søger efter på Google.

I de data fremgår det blandt andet, at der på landsplan har været flere søgninger på ethvert ord relateret til sexnoveller i perioden efter lockdown sammenlignet med en tilsvarende periode op til.

Særligt markant er det med ordet “sex noveller”, som over tre gange så mange danskere har tastet ind i søgefeltet på Google, efter statsminister Mette Frederiksen lukkede Danmark ned.

(Temptations.dk).

»Jeg tror, at rigtig mange online-foretagender har oplevet en stigning i trafik efter lockdown, og det hænger uden tvivl sammen med, at folk har fået mere tid i privaten. Mange har stensikkert kedet sig mere end normalt, hvilket har ført til hyppigere surf-ture på World Wide Web,« afslutter Jesper Nørskov Jensen.

Øverst: Pressefoto. (Foto: Daria Shevtsova // Temptations.dk). PM/rk.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.