Slagelseaner vinder 7,7 millioner i Vikinglotto

(Artiklen er udgivet for omkring 3 år siden). 

Artiklen er opdateret for 3 år siden.

Slagelse.News – Et eller andet sted i Slagelse Kommune sidder der en glad person. Der er nemlig 7.706.889 skattefri kroner på vej til sommerhygge.

Her til aften kom der endelig en dansk millionær i Vikinglotto, og det er en mand eller kvinde fra Slagelse. Det skriver Danske Spil i en pressemeddelelse.

En slagelseaner og en nordmand ramte seks rigtige tal

I flere måneder er puljen i Vikinglotto blot steget og steget, og i aften var desværre ingen undtagelse. Derfor forbliver puljen altså på sit maksimale 158 millioner kroner.

Men heldigvis kan man ikke kun blive millionær af førstepræmien, og det fandt to skandinaviske lotterispillere ud af på den rigtig fede måde.

En nordmand og en dansker ramte nemlig seks rigtige tal, og danskeren kan dermed kalde sig sommerens første Vikinglotto millionær.

Vinderen, der kommer fra Slagelse, havde satset på en 5-ugers kupon med 10 enkeltrækker til både onsdag og lørdag, så det bliver spændende at se, om aftenens gevinst bliver kuponens eneste, men uanset dette kan vinderen fra Slagelse se frem til at få 7.706.889 skattefri kroner at forsøde sommeren med.

»Det er fantastisk, at vi nu igen har en dansk millionvinder i Vikinglotto. Med sådan en gevinst kan man for alvor sætte smil på hverdagen,« siger Pernille Mehl, der er direktør i Danske Lotteri Spil.

Vinderen i det nordiske lotteri er den tredje dansker i år

Det er kun tredje gang i år, at en dansker løber afsted med en milliongevinst i det nordiske lotteri, til gengæld er det årets største.

Årets øvrige to vindere i Vikinglotto bød sig i de to forgangne måneder – i april vandt en københavner lidt over tre millioner, mens en spiller fra Næstved vandt 1,5 million for præcis en måned siden.

Når du spiller Vikinglotto, spiller du med hele nordens befolkning. Vikinglotto kan nemlig spilles i Danmark, Sverige, Norge, Finland, Island, Estland, Letland, Litauen og Slovenien.

Danske Spil har endnu ikke talt med vinderen, men vi ønsker et stort tillykke med den flotte milliongevinst.

Ugens vindertal: 9, 16, 29, 31, 33, 39. Tillægstal: 1.

Øverst: Pressefoto. (Foto: Danske Spil). PM/rk.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.