Politi advarer: Hele politikredsen er plaget af tricktyverier

(Artiklen er udgivet for omkring 6 år siden). 

Artiklen er opdateret for 6 år siden.

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi oplyser, at hele politikredsen igen har været plaget af tricktyverier, og det gælder især ældre borgere. I weekenden fik en 79-årig kvinde stjålet kontanter direkte fra hendes pung.

Borgene i hele politikredsen, herunder Slagelse Kommune, er løbende udsat for tricktyverier, og det er især ældre borgere, som blive udsat for tricktyverier i deres hjem, i forretninger og endda på offentlige gader ved højlys dag.

I fredags fik en 79-årig kvinde i Vordingborg stjålet kontanter direkte fra hendes pung, hvor en mand kontaktede hende for at veksle penge, hvorpå han selv tog en seddel op af hendes pung og gik fra stedet. Slagelse Kommune er også plaget, og i fredags fik en kvinde stjålet sit dankort på parkeringspladsen ved Bilka i Slagelse.

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi oplyser, at fremgangsmåden varierer, men at det altid handler om at skabe forvirring. Politiet opfordrer folk til at passe på, når andre støder ind i én, og når man betaler med kort i butikker, hvor koden kan aflures.

Desuden skal man være opmærksom på “mistænkelige typer” og være på vagt over for “ukendte” mennesker, der ønsker at komme ind i ens hjem.

Foto (arkiv): Slagelse Media

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *