Nu kan du stemme til SK Forsynings forbrugervalg

(Artiklen er udgivet for omkring 6 år siden). 

Artiklen er opdateret for 8 måneder siden.

Husstande og virksomheder, som er kunde i SK Forsyning såsom SK Vand, SK Varme, SK Elnet og/eller SK Spildevand, skal vælge to forbrugervalgte bestyrelsesmedlemmer samt fire suppleanter. Det kan ske med NemID til og med den 2. april 2018.

Enhver husstand eller juridisk enhed i selskabernes forsyningsområde har én stemme. En husstand er en ejer- eller lejebolig, der er tilknyttet mindst ét af de fire selskabers forsyningsområde. Et sommerhus og en erhvervsvirksomhed med et kundenummer har også en stemme.

Der er flere tidligere byrådsmedlemmer og et nuværende byrådsmedlem blandt kandidaterne. Ebbe Jens Ahlgren er byrådsmedlem for Venstre og er i øvrigt formand for BoligKorsør. Den nuværende formand, Ole Drost, er også byrådsmedlem for Venstre.

Kandidaterne er: Bent Carlsen, Flemming Hansen, Nicolai Sams, Thomas Stege, Ebbe Jens Ahlgren, Peter Lotinga, Allan Øster Steensen, Bodil Knudsen, Axel Larsen, Klaus Juel Hansen, Torben Steen Hansen, Kim Jepsen, Abdel Sabri, Bjarne Christensen, Jørn-Ole Didriksen, Lisbeth Sørensen, Susan Hørlyck Münster, Ole Olsen, Kai Kristian Andersen, Allan Hessel, Jim Stjerne Hansen, Flemming Per Jensen, Markvard Peter Hovmøller, Lene Birgit Wibroe og Knud Wilken-Jensen.

Der er en præsentation af kandidaterne i selve i valgsystemet.

Du skal stemme med NemID på: stemonline.dk/skforsyning

SK Forsyning er moderselskab for syv datterselskaber, som hedder SK Vand, SK Varme, SK Elnet, SK Spildevand, SK Energisalg, SK Gadelys og SK Service. SK Forsyning er ejet af Slagelse Kommune.

Det er vigtigt for Slagelse Kommune, at der er én fælles ledelse af samtlige selskaber i koncernen. Derfor bliver de nye bestyrelsesmedlemmer opfordret til også at indtræde i bestyrelserne i moderselskabet SK Forsyning og datterselskaberne SK Energisalg, SK Gadelys og SK Service.

Læs også: Stor interesse for valget til SK Forsyning

Genrefoto: Jeff Hire / Freeimages

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.