Lokale kunstnere holder åbent hus i pinsen

(Artiklen er udgivet for omkring 6 år siden). 

Artiklen er opdateret for 4 år siden.

35 lokale kunstnere, kunsthåndværkere og gallerier i hele Slagelse Kommune holder åbent hus i pinsen fra lørdag den 19. til mandag den 21. maj.

Sjældent er der smukkere end ved pinsetid. Det dufter af syren, raps og tjørn, og alt er lysende grønt. Farverne står skarpt, og der er noget for alle sanser. Det samme kan man sige om al den kunst, som man kan nyde helt lokalt i pinsen, hvor årets Kunstdage på Midt- og Vestsjælland foregår for 17. gang.

I by og på land ud over hele Slagelse Kommune åbner 35 lokale kunstnere, kunsthåndværkere og gallerier deres døre på vid gab, så alle kan drages mod deres keramik, malerier, skulpturer, collager, pileflet, træarbejder, tekstiler og fotografier.

Alle steder holder åbent fra kl. 11.00 til 17.00 i alle pinsedagene. Kunstnerne står klar til at modtage gæster, og de glæder sig til at vise deres værker frem – og til at fortælle om deres arbejde.

Besøger man mere end fire udstillingssteder, og husker at få et stempel på sin konkurrencekupon hvert sted, kan man deltage i lodtrækning om gavekort til køb af kunst.

Årets folder kan fås på bibliotekerne. Kunstdagene har også en hjemmeside og har i år fået udviklet en app. Med appen får du fin oversigt over alle udstillingsstederne, og du kan planlægge din rute hjemmefra.

Find lokale kunstnere med åbne døre:

Kunstdagene i Pinsen foregår fra lørdag den 19. til mandag den 21. maj og spreder sig ud over hele Midt- og Vestsjælland. Hele 118 kunstnere er med i år, og de er fordelt ud over seks kommuner: Slagelse, Holbæk, Kalundborg, Ringsted, Sorø og Lejre.


Genrefoto: Barni1 / Pixabay

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.