Langt mindre regnvejr i Slagelse end normalt …

(Artiklen er udgivet for omkring 7 år siden). 

Artiklen er opdateret for 7 år siden.

Måske synes du, at det er regnet meget, men det har det ikke. Danmarks Meteorologiske Institut oplyser nemlig, at Slagelse ligger et pænt stykke under årsnormalen. Der er altså langt mindre regnvejr i Slagelse end normalt.

Årsnormalen er reelt en beregning af hele årets nedbør, og 18 kommuner har allerede har fået al den nedbør, som de kan forvente i hele 2017 – men det har Slagelse endnu ikke.

Det ændrer ikke på, at det danske efterår bliver det mest regnfulde i 19 år, og dertil kommer, at sommeren heller ikke var specielt tør, hvis der overhovedet har været tale om en sommer.

Danmarks vådeste kommune er Frederiksberg, som har fået 8,4 procent mere end hele årsnormalen. Det svarer faktisk til en lille måneds ekstra nedbør. Den tørreste kommune er Odense, som er 19,5 procent bagefter, oplyser Danmarks Meteorologiske Institut.

Og så er der Slagelse, som også er langt bagud. Vi mangler stadig 6 procent, før vi kommer op på årsnormalen. Vi har nu Danmarks Meteorologiske Instituts ord for, at det slet ikke er så galt endda, for vi er næsten en måneds regnvejr bagud.

Du kan følge med i vejrudsigten her på siden:

Foto (arkiv): Marcelo Gerpe/ Freeimages

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *