Kommunen får ny chef for Skoler og Dagtilbud

(Artiklen er udgivet for omkring 1 år siden). 

Artiklen er opdateret for 1 år siden.

Slagelse.News – »Jeg ser det som en stor fordel, at dagtilbuds- og skoleområdet er samlet under samme leder, da det giver mulighed for en sammenhængende indsats. Jeg ser frem til at være med til at understøtte og have fokus på den tidlige indsats,« lyder det fra den nye chef for Skoler og Dagtilbud.

Torben Møller Nielsen er ansat som chef for dagtilbuds- og skoleområdet i Slagelse Kommune fra den 15. maj 2023. Han kommer fra en stilling som skoleleder i Næstved Kommune, skriver kommunen i en pressemeddelelse.

Han skal skabe synergi og sammenhængskraft

Torben Møller Nielsen har knap 17 års erfaring som skoleleder for 1900 elever og 270 medarbejdere. I Slagelse Kommune skal Torben være med til at skabe synergi og sammenhængskraft på tværs af dagtilbuds- og skoleområdet og dermed udvikle potentialet i kommunen.

I spidsen for et samlet dagtilbuds- og skoleområde

Torben Møller Nielsen er uddannet lærer, har en master i ledelse og gennem en årrække har han været hovedbestyrelsesmedlem i Skolelederforeningen. Ud over erfaringen som skoleleder har han også været dagtilbudsleder. Erfaringen og indsigten fra både dagtilbuds- og skoleområdet er en stor fordel, da de to områder i Slagelse Kommune tidligere har haft hver sin chef, men nu er blevet sammenlagt i forbindelse med en større organisationsændring, som træder i kraft 1. april.

»Jeg ser det som en stor fordel, at dagtilbuds- og skoleområdet er samlet under samme leder, da det giver mulighed for en sammenhængende indsats. Jeg ser frem til at være med til at understøtte og have fokus på den tidlige indsats, hvor vi sammen skaber rammerne for, at børn og unge får et godt dag-, skole- og fritidstilbud. Jeg glæder mig meget til sammen med borgere, medarbejdere, kollegaer, ledere og politikere at bidrage til den fortsatte udvikling af dagtilbuds- og skoleområdet i Slagelse Kommune,« siger Torben Møller Nielsen.

Fokus at skabe de bedste rammer for børnene

Det er et enigt ansættelsesudvalg, der har valgt at ansætte Torben Møller Nielsen som skole- og dagtilbudschef.

»Jeg er rigtig glad for, at det er lykkedes at rekruttere en leder, der i den grad har de kompetencer, der skal til for at fortsætte vores arbejde med at skabe de bedste rammer for børn i både dagtilbud og skole i Slagelse Kommune. Jeg ser meget frem til samarbejdet, hvor vi med sammenlægningen af dagtilbuds- og skoleområdet vil skabe en endnu stærkere rød tråd i børnenes liv, fra de begynder i pasning, til de forlader folkeskolen og forhåbentlig er klar til en ungdomsuddannelse,« siger Marianne Stentebjerg, der er direktør for Børn, Unge og Kultur.

Torben Møller Nielsen har tre børn, bor i Karrebæksminde og har tidligere markeret sig flot på den sportslige side som blandt andet danmarksmester i maraton og selvtrænet til 6 Ironman.

Øverst: Torben Møller Nielsen bliver chef for Skoler og Dagtilbud. (Foto: Slagelse Kommune). PM/roke.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.