Kom til tops sammen med borgmester John Dyrby Paulsen

(Artiklen er udgivet for omkring 5 år siden). 

Slagelse.News – Nu kan du komme til tops med borgmester John Dyrby Paulsen (S). Se Slagelse Kommune fra oven og spis en middag med borgmesteren. Det stiller Slagelse Kommune og Sund & Bælt på højkant i forbindelse med Danmarksindsamlingen.

Siden 2017 har landets kommuner haft mulighed for at sætte produkter og oplevelser til salg til fordel for Danmarks Indsamling.

Usædvanligt besøg til en af Storebæltsbroens pyloner

I Slagelse Kommune har man sammen med Sund & Bælt valgt at auktionere et usædvanligt besøg til en af Storebæltsbroens pyloner, der med deres 254 meter er et af Danmarks højeste punkter.

Efter besøget vil der være en middag for seks personer sammen med borgmester John Dyrby Paulsen. Både virksomheder og privatpersoner kan komme med et bud.

»For mange danskere er Storebæltsbroen et ultimativt symbol på Danmark. Derfor er det oplagt at sætte en oplevelse på spil, som både viser vores verdenskendte bro og smukke kystlinje fra helt nye højder. Jeg håber, at mange vil byde ind på oplevelsen, så vi i fællesskab kan hjælpe mennesker i nød,« siger borgmester John Dyrby Paulsen (S).

28 kommuner budt ind med 33 kreative auktioner

I Danmarks Indsamling er man glade for auktionsbidraget fra Slagelse Kommune og Sund & Bælt, som skal hjælpe med at samle midler ind til verdens nødstedte piger.

»Siden 2017 har de deltagende kommuner imponeret os med deres kreative auktioner, som der har været stor opbakning til landet over, og derfor glæder vi os til igen i år at sætte Danmark på auktion. Sidste år blev der indsamlet lige under 150.000 kroner på den konto,« siger pressetalsperson for Danmarks Indsamling Anna Rørbæk.

I alt har 28 kommuner budt ind med 33 auktioner. Det er muligt at byde på de mange auktioner frem til lørdag den 2. februar 2019, hvor det store indsamlingsshow løber af stablen og de mange indsamlinger gøres op.

Læs om de mange aktioner på: www.danmarksindsamling.dk.

Danmarks Indsamling er en fælles indsamling til fordel for udviklingslandene i Afrika, Asien og Latinamerika, som DR og 12 af Danmarks største humanitære organisationer står bag. Organisationerne arbejder for at hjælpe landene ud af fattigdom, hjælpe de mest udsatte mennesker til en fremtid og fremme FN’s 17 Verdensmål for en bæredygtig udvikling.

(Foto: Sund & Bælt).

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.