Joy Mogensen bliver folketingskandidat i Slagelsekredsen

(Artiklen er udgivet for omkring 4 år siden). 

Artiklen er opdateret for 3 år siden.

Slagelse.News – Kulturminister Joy Mogensen (S) stiller op til Folketinget ved det næste valg, og hun opstiller i Slagelsekredsen.

Kulturminister Joy Mogensen er indstillet som folketingskandidat for Slagelsekredsen af de socialdemokratiske vælgerforeninger i Slagelse, Korsør og Skælskør. Det oplyser ministeren på Facebook.

Indstillet af vælgerforeningerne i Slagelse, Korsør og Skælskør

»I løbet af ugen har jeg haft den ære at blive indstillet til folketingskandidat i Slagelsekredsen af bestyrelserne i kredsens tre partiforeninger,« skriver hun og fortsætter:

»Jeg har boet på Sjælland hele mit liv, og jeg har som politiker engageret mig i udviklingen her. Så jeg glæder mig til at komme rundt og møde de mange lokalsamfund og ildsjæle, der været udviklingen.«

Joy Mogensen forklarer videre, at der er brug for Socialdemokratiet til at sikre uddannelser, investeringer, arbejdspladser samt et godt fritids- og foreningsliv.

»Det ser jeg frem til at arbejde for, og det giver ny energi at mærke, at jeg er kommet til stærke og dedikerede socialdemokratiske organisationer med den lokale borgmester, John Dyrby, i spidsen,« afslutter hun.

Det endelige valg sker først på Slagelsekredsens socialdemokratiske generalforsamling den 17. august 2020.

Borgmester: »Jeg glæder mig helt enormt til samarbejdet«

Borgmester John Dyrby Paulsen byder Joy Mogensen velkommen. Han glæder sig til at sætte Slagelse, Korsør og Skælskør i fokus, og at vise hende rundt i kommunen.

»Jeg er utrolig glad for at kunne byde Joy velkommen, og jeg glæder mig helt enormt til samarbejdet både i forhold til at sætte Slagelse, Korsør og Skælskør og hele vores dejlige område i fokus og i forhold til at drøfte socialdemokratisk politik på flere niveauer,« skriver borgmesteren på Facebook og fortsætter:

»Joy er socialdemokrat helt ind i hjertekulen og passer perfekt til en stærk og dedikeret socialdemokratisk kreds, som Slagelse er. Få kan matche den politiske indsigt og tæft, Joy besidder, og der har ikke været skyggen af tvivl hverken hos mig eller mine gode lokale partifæller om, at Joy er den helt rette folketingskandidat for Slagelse.«

Nu ser John Dyrby Paulsen frem til at vise Joy Mogensen rundt i Slagelse Kommune og at vise de mange herlige steder, skriver han videre.

Tak for opbakningen til Slagelse, Skælskør og Korsørs partiforeninger🙏🏼😃 I løbet af ugen har jeg haft den ære, at blive…

Slået op af Joy Mogensen i Torsdag den 25. juni 2020

Opdatering: Artiklen er opdateret med John Dyrby Paulsens udtalelser på Facebook.

Kulturminister Joy Mogensen (S). (Foto: Steen Brogaard / Folketinget). Red/rk.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.