Idrætspris går til Mikkel Simonsen fra Slagelse Atletik Delta

(Artiklen er udgivet for omkring 2 år siden). 

Artiklen er opdateret for 2 år siden.

Slagelse.News – Mikkel Simonsen startede til atletik på Det Gamle Stadion i Slagelse og har igennem årene udviklet sig meget i de forskellige kastediscipliner som kuglestød, diskoskast, hammerkast og spydkast.

2021’s sidste kvartalets idrætspris går til Mikkel Simonsen, Slagelse Atletik Delta, som i efteråret vandt DM i spydkast for 19-årige. Det oplyser Slagelse Idræts Råd i en pressemeddelelse.

Har vundet mange medaljer i kastediscipliner

Mikkel Simonsen startede til atletik på Det Gamle Stadion i Slagelse og har igennem årene udviklet sig meget i de forskellige kastediscipliner kuglestød, diskoskast, hammerkast og spydkast.

Han træner minimum fire gange om ugen og deltager på Dansk Atletiks talentudvikling og samlinger. I september 2021 vandt han guld og blev dansk mester i diskoskast med 41,63 meter, hvilket er en ny klubrekord for 19-årige.

I 2019 blev han dansk mester indendørs i kuglestød med et kast på 15,05 meter. I år vandt han bronze i DM i kaste 5-kamp med 3.248 point. Derudover vandt han bronze i kuglestød hos de 18-19-årige.

Klubrekord blev det også til i spydkast, hvor han med 61,82 meter vandt DM-sølv. En flot DM-sølv medalje vandt fik han også i kuglestød, hvor han kom ud på 13,92 meter. Endelig deltog han i august 2021 i de danske mesterskaber i 5-kamp, og her vandt han bronze med en samlet score på 3.143 point.

Løfter hele klubben sammen med øvrige frivillige

»Mikkel, du er også aktiv i klubbens ungdomsudvalg, hvor du sammen andre unge arrangerer sociale arrangementer for klubbens unge. Du er også hjælpetræner ved klubbens fællestræning og løfter altså også klubben sammen med øvrige frivillige,« siger Jørn C. Nielsen, der er formand for Slagelse Idræts Råd, og fortsætter:

»Med baggrund i din flotte indsats også socialt – men også de fornemme resultater til danmarksmesterskaberne med ikke mindre end fire medaljer, er vi i Slagelse Idræts Råd glade for at kunne belønne dig Mikkel med kvartalets Idrætspris.«

Øverst: Områdedirektør Niels W. Ibsen, prisvinder Mikkel Simonsen, træner Per Andersen og formand Jørn C. Nielsen, Slagelse Idræts Råd. (Foto: Slagelse Idræts Råd). PM/roke.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.