Forebyggelses- og Seniorudvalget takker medarbejderne

(Artiklen er udgivet for omkring 3 år siden). 

Artiklen er opdateret for 3 år siden.

Slagelse.News – »Vi er dybt taknemmelige for den behandling og hjælp, som alle medarbejdere på sundheds- og ældreområdet udfører under vanskelige forhold,« lyder det fra Forebyggelses- og Seniorudvalget i Slagelse Kommune.

Et samlet Forebyggelses- og Seniorudvalg i Slagelse Kommune takker alle medarbejdere i Center for Sundhed og Ældre, fordi de hver dag yder en kæmpe indsats i kampen mod coronavirus. Det skriver kommunen i en pressemeddelelse.

Vaccinerne giver lys for enden af tunnelen

Vaccinerne begynder at rulle ud og både borgere på plejecentre og ældre på 85+, som bor i eget hjem i Slagelse Kommune, har fået eller er ved at få 1. stik.

Det giver lys for enden af tunnelen, men det har været og er stadig en hård tid at være borger og medarbejder i.

Derfor vil et samlet Forebyggelses- og Seniorudvalg gerne takke alle medarbejdere i Center for Sundhed og Ældre, fordi de hver dag yder en kæmpe indsats i kampen mod Coronavirussen.

En svær tid med en ændret arbejdssituation

Coronavirussen har vendt op og ned på alles hverdag. Der er ikke meget, der er, som det plejer at være.

Det gælder også hos medarbejderne i Center for Sundhed og Ældre, som hver dag gør en ganske særlig indsats i en rigtig svær tid, hvor arbejdssituationen er markant ændret for de fleste, og hvor værnemidler og smitterisiko desværre er blevet et vilkår.

»Vi er dybt taknemmelige for den behandling og hjælp, som alle medarbejdere på sundheds- og ældreområdet udfører under vanskelige forhold,« siger et samlet Forebyggelses- og Seniorudvalg og fortsætter:

»Nogle har byttet kontoret ud med en hjemmearbejdsplads, mens andre fortsætter ufortrødent med at møde fysisk ind på arbejdet, fordi de udfylder en af samfundets kritiske funktioner. Vi har den største respekt for det arbejde, som alle leverer, for vi ved, at alle hver dag gør, hvad de kan for at yde den bedste service og omsorg.«

»Tak, fordi I holder ud, holder ved og hænger i«

Selvom vaccinerne lige nu giver håb i takt med at flere og flere bliver vaccineret, så er det en særlig arbejdssituation, som personalet på sundheds- og ældreområdet står i.

Forebyggelses- og Seniorudvalg består af fungerende formand Unnie L. B. Oldenburg (S), Anders Nielsen (S), Jimmi Jørgensen (S), Jørn-Ole Didriksen (V), Ann Sibbern (løsgænger), Helle Jacobsen (V) og Bodil Knudsen (S).

»Mange medarbejdere på sundheds- og ældreområdet har stået i forreste række igennem først et voldsomt forår, og et efterår hvor coronasmitten igen tog ekstra fat,« siger Forebyggelses- og Seniorudvalg og fortsætter:

»Medarbejderne har været der for vores ældre og svage medborgere, når de havde allermest brug for det. Vi håber, det snart lysner, men ind til da så stor tak, fordi I holder ud, holder ved og hænger i. Vi har hårdt brug for jer, slutter et samlet.«

Øverst: Pressefoto. (Foto: Slagelse Kommune). PM/rk.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.