Ældre sydsjællænder bruger gevinst på drengedrøm

Slagelse.News – Eurojackpot giver millioner af muligheder, også til at opfylde drengedrømme. Sådan gjorde en ældre sydsjællænder, da han vandt 5,7 millioner kroner.

Med en milliongevinst fra Eurojackpot i lommen opfylder en ældre mand fra det sydvestlige hjørne af Sjælland endelig en livslang drengedrøm: Nu skal han være fint kørende i weekenden. Det skriver Danske Spil i en pressemeddelelse.

Vinderen har drømt om at få en veteranbil

Eurojackpot giver millioner af muligheder – men hvorfor dog ikke bare tage den mest oplagte til at starte med? Det gjorde en ældre mand fra Sjælland, da han for nyligt vandt 5,7 millioner kroner: Han har nemlig valgt at bruge en del af gevinsten på at købe noget, han altid har drømt om – en veteranbil.

»Jeg har aldrig fået købt den gamle veteranbil, som altid har været min store drøm, men det gør jeg nu,« fortæller vinderen.

»Penge gør nogle gange livet lidt lettere«

Det er nu ikke fordi, han ikke tidligere har haft råd til sin drømmebil, men fordi det trods alt er en luksus-ting, så har han tidligere prioriteret anderledes, når pengene har stået på kontoen.

»Penge gør nogle gange livet lidt lettere. For eksempel, hvis der er en ting, man har brændt for i mange år, og som man godt kunne tænke sig at købe… Jeg har flere gange i løbet af årene været ved at købe drømmebilen, men så er fyret røget, eller så er den anden bil gået i stykker. Hverdagen har det jo med at indhente en, ikke?« lyder det fra Eurojackpot-vinderen.

Med gevinsten på 5,7 millioner, så behøver han ikke længere holde igen med at udleve drømmene.

»Man kan vel sige, at jeg har fået et stort forspring nu,« griner sydsjællænderen, som glæder sig til at suse rundt i weekenden og til veteranbilstræf bag rattet i sin nye – gamle – drengedrøm på fire hjul.

Eurojackpot er det store, europæiske lotteri, hvor deltagere fra 17 lande udover Danmark siden 2012 har kunnet drømme om at vinde de allerstørste præmier. Der er trækninger hver tirsdag og fredag, og puljen varierer fra minimum 63 millioner kroner til maksimum 750 millioner kroner. Den højeste, danske gevinst blev vundet i sommeren 2022, hvor en Eurojackpot-kupon købt i Meny i Blåvand således gjorde en heldig dansker 750 millioner kroner rigere.

Øverst: Eurojackpot. (Foto: Danske Spil). PM/anne.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.

Kortlink til artiklen er: https://www.slagelse.info/zsn/64lk