MGP-vinderen Flora Ofelia bliver elverpige

(Artiklen er udgivet for omkring 6 år siden). 

Artiklen er opdateret for 4 år siden.

Den tidligere børne-MGP-vinder, Flora Ofelia fra Bisserup, springer ud som elverpige i fantasy-familiefilmen “Landet af glas”. Den har dansk premiere tirsdag den 19. juli 2018. Se traileren her.

Flora Ofelia Hofmann Lindahl fra Bisserup, der vandt børne-MGP 2015 med sangen “Du, du, du”, er nu gået til filmen.

Foto: Lisa Vinter / pressefoto
Lisa Vinter / pressefoto

Hun debuterer som skuespiller med sin rolle som elverpigen, Neia, i fantasy-familiefilmen “Landet af glas”, som havde gallapremiere i Field’s i lørdags.

»Vi har haft et fantastisk fællesskab. Både børn og voksne har haft det så sjovt. Og det er fedt at få lov til at spille med i sådan en film,« siger Flora Ofelia til TV ØST.

Foto: Lisa Vinter / pressefoto
Lisa Vinter / pressefoto

“Landet af glas” er instrueret af børneværterne Jeppe Rønn og Marie Vig Finn. I de bærende roller ses tre unge stortalenter Flora Ofelia Hofmann Lindah, Albert Rudbeck Lindhardt og Arien Takiar.

Handling i fantasy-familiefilmen “Landet af glas”

Jas (Albert Rudbeck Lindhardt) bor alene på et nedlagt gartneri sammen med sin far, der er lastbilchauffør og ofte er væk. En dag finder Jas en pige og en gammel dame, der skjuler sig i laden.

De kalder sig Neia (Flora Ofelia) og Alva og har underligt tøj på og vildt hår. De siger, at de bor inde i skoven og ikke kan vende tilbage. Jas vil gerne hjælpe dem og betror sig til sin bedste ven Isak (Arien Takiar).

Snart ankommer et par agenter fra en hemmelig efterretningstjeneste til gården og begynder at stille en masse spørgsmål. Jas og Isak opdager, at der er krybskytter i skoven, som jager efter en meget sjælden og kostbar genstand, som sælges ulovligt på nettet til svimlende summer, Elverfolkets helbredende perle… Nu starter en vild jagt for at redde Jas’ nye venner.

Foto: Lisa Vinter / pressefoto
Lisa Vinter / pressefoto

Der er dansk premiere på “Landet af glas” tirsdag den 19. juli 2018.

Rettelse: Vi skrev tidligere, at der er landsdækkende premiere “imorgen”. Vi skrev også, at premieren er tirsdag den 19. juli 2018. Tirsdag den 19. juli 2018 er det korrekte tidspunkt.

Øverst: Foto fra gallapremieren. (Foto: Lisa Vinter).

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.