Politiet efterlyste flygtet fange for anden gang

(Artiklen er udgivet for omkring 4 år siden). 

Zand.News – Den 20-årige ZOA fra Kalundborg undveg natten til fredag fra Køge Arrest. Det er anden gang, at han er flygtet.

Midt- og Vestsjællands Politi efterlyser en 20-årig mand, der er flygtet fra Køge Arrest på Kongsberg Allé natten til fredag. Det skriver politiet i en pressemeddelelse.

Flygtede fra Køge Arrest natten til fredag kl. 04.13

Midt- og Vestsjællands Politi efterlyser en 20-årig mand, der er flygtet fra Køge Arrest på Kongsberg Allé natten til fredag.

Den 20-årige ZOA fra Kalundborg undveg natten til fredag kl. 04.13 fra Køge Arrest på Kongsberg Allé.

Politiet var hurtigt fremme med flere patruljer ved arresten og forsøgte at finde ham i området uden held, hvorfor han nu efterlyses i offentligheden.

Idømt 5 års ubetinget fængsel og udvist af Danmark

Han blev i januar idømt 5 års ubetinget fængsel og udvist af Danmark med indrejseforbud for bestandigt for hjemmerøveri. Ziad Omar Alfarroukh sidder varetægtsfængslet, indtil ankesagen skal for retten.

Den 7. januar 2020, da den dengang 19-årige mand fik sin dom og skulle køres til Kalundborg Arrest, flygtede han fra politipatruljen, men blev fundet samme nat i Kalundborg.

Han beskrives som:

  • Mand
  • Ikke etnisk dansker af udseende
  • 20 år
  • Spinkel kropsbygning
  • Brun hudfarve
  • Kort, sort hår
  • Taler dansk med accent.

Borgere, der har kendskab til hans færden, vidner, der har set manden flygte fra Kongsberg Allé omkring kl. 04.13, eller andre, der har oplysninger til sagen, bedes kontakte politiet på telefon 1-1-4.

Anholdt i Vejle natten til mandag den 13. juli

Den 20-årige mand, som er flygtet fra Køge Arrest, blev anholdt i Vejle af Sydøstjyllands Politi natten til mandag den 13. juli.

Opdatering: Artiklen er opdateret med anholdelsen, og billede og navn er fjernet efter anmodning fra politiet.

Øverst: Efterlysning. (Foto: Thomas Tolstrup / Rigspolitiet). PM/rk.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.