Lene Frank genudnævnes som politidirektør

(Artiklen er udgivet for omkring 3 år siden). 

Artiklen er opdateret for 3 år siden.

Zand.News – Politidirektør Lene Frank hos Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi gennævnes som politidirektør per 1. august 2021.

Politidirektør Lene Frank hos Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi gennævnes som politidirektør i samme embede og samme politikreds per 1. august 2021. Det oplyser Rigspolitiet i en pressemeddelelse.

Mange års erfaring i politiet og anklagemyndigheden

Lene Frank er uddannet cand.jur. og har været politidirektør i Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi siden den 1. august 2012 kun afbrudt af et års tid, hvor hun var udlånt som direktør i Politiområdet og medlem af direktionen i Rigspolitiet.

Lene Frank har mange års erfaring i politiet og anklagemyndigheden, blandt andet som politifuldmægtig i Frederikshavn, statsadvokatfuldmægtig i Aalborg, 20 år i Rigspolitiet blandt andet i intern revision, leder af Rigspolitiets Personaleafdeling og som afdelingschef for Effektiviseringssekretariatet inden turen gik til Sydsjælland.

»Jeg er selvfølgelig glad for, at jeg kan fortsætte som politidirektør i dansk politi nogle år endnu. Endnu mere glædeligt er det, at jeg får mulighed for at videreføre arbejdet i Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi sammen med politikredsens mange dygtige ledere og medarbejdere,« siger Lene Frank og fortsætter:

»Vi har i en årrække sammen arbejdet målrettet blandt andet med at udvikle vores borgernære politibetjening, og jeg ser frem til at være en del af den fortsatte udvikling til glæde for vores borgere.«

Øverst: Politidirektør Lene Frank. (Foto: Rigspolitiet). PM/rk.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.