Forøget indsats i Ringparken og på Motalavej

(Artiklen er udgivet for omkring 6 år siden). 

Artiklen er opdateret for 6 år siden.

Slagelse.News – Flere påsatte brande i Ringparken og på Motalavej får politiet til at øge den synlige tilstedeværelse.

Igennem den seneste uges tid har der været flere påsatte brande i de særligt udsatte boligområder i Slagelse Kommune, det vil sige i Ringparken i Slagelse Nordby og på Motalavej på Halsskov i Korsør.

Senest blev der lørdag sat ild i en bil, der var parkeret på Kierulffsvej i Slagelse, og ilden spredte sig efterfølgende til yderligere to biler. Lørdag aften blev der antændt en knallert i et skur på Kierulffsvej.

Læs også: Bilbrande spreder sig fra Motalavej til Ringparken.

Borgerne skal kunne færdes trygt i områderne

De to boligområder har i forvejen stort fokus fra politiet, som har afsat særlige ressourcer til det opsøgende og forebyggende daglige arbejde i kvartererne.

Imidlertid får de seneste ildspåsættelser politiet til at øge den synlige tilstedeværelse. Det sker ikke mindst for at sikre, at borgerne kan færdes trygt i områderne, men naturligvis også for at forebygge yderligere tilfælde af hærværk.

Indsatsen sker i øvrigt i tæt samarbejde med Slagelse Kommune og boligselskaberne i de to områder, og ligger i forlængelse af den boligsociale beredskabsplan, der er udarbejdet for perioden 2017-2021.

»Det er et kerneområde for politiet at sikre orden og sikkerhed, og vi håber med de seneste tiltag at kunne dæmme op for den utryghedsskabende adfærd, som enkelte uheldige elementer står bag,« fortæller politiinspektør Thorkild Steen Jensen og fortsætter:

»Vi har samtidig en palet af præventive indsatser, som vi kan bringe i spil, ligesom vi også benytter os af muligheden for at give den enkelte urostifter et forbud mod at opholde sig i et bestemt område.«

Politiet opfordrer vidner til at kontakte 1-1-4

Politiet opfordrer samtidig beboerne i de berørte boligkvarterer til at være ekstra opmærksom på personer, der enten opfører sig mistænkeligt eller optræder frembrusende.

Opfordringen går også på at rette henvendelse til politiet på telefon 1-1-4 med eventuelle oplysninger og iagttagelser.

Læs også og se video: To biler sat i brand på Egersundvej ved Motalavej.


Arkivfoto: Slagelse Media.


This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.