Bilbrande spreder sig fra Motalavej til Ringparken

(Artiklen er udgivet for omkring 6 år siden). 

Slagelse.News – Bilbrande og ildspåsættelser spreder sig fra Motalavej til Ringparken. Enhedslisten vil sætte ind med gademedarbejdere.

Motalavej i Korsør var plaget af ildspåsættelser mandag, tirsdag og onsdag, og natten til lørdag blive det så Ringparkens tur til bilbrande.

Natten til lørdag kl. 03.16 fik Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi melding om brand på en parkeringsplads omkring Kierulffsvej 54 i Ringparken i Slagelse Nordby.

Politiet formoder, at der er tale om en ildspåsættelse på en nyere bil, som bredte sig til to andre biler.

»Branden er opstået i den ene bil, hvorefter flammerne har bredt sig til to andre biler,« fortæller vagtchef Mikkel Kjærgaard fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi til SN.dk.

Politiet hører meget gerne fra eventuelle vidner på telefon 1-1-4.

Ghettoer bliver inspireret af hinandens ildspåsættelser

Mandag, tirsdag og onsdag var der også ildspåsættelser på Motalavej på Halsskov i Korsør, men politiet mener ikke, at brandene har noget med hinanden at gøre.

»Som udgangspunkt har sagerne fra de to boligområder ikke noget tilfælles, men man kan ikke afvise, at de bliver inspireret af hinanden,« siger vagtchef Mikkel Kjærgaard til TV ØST.

Bilbrandene i Ringparken bliver nu overdraget til Slagelse Lokalpoliti, som skal forsøge at klarlægge brandårsagen.

Efter 100 bilafbrændinger skal der gademedarbejdere på

Ringparken og resten af Slagelse By er periodisk ramt af bilbrande, og hele Slagelse Kommune har været ramt af over 100 bilafbrændinger i løbet af de sidste par år. Det skriver VDonline.

»Og jo, også jeg mener bestemt, at de kriminelle og dem, der brænder biler i Korsør skal straffes,« siger folketingsmedlem Pernille Skipper (EL) til VDonline og fortsætter:

»Men der skal flere gademedarbejdere til og mere forebyggelse fremfor alt«

Læs også og se video: To biler sat i brand på Egersundvej ved Motalavej.


Model- og genrefoto: YiorgosGR / iStock.


This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.