Danmarks nye testhjemmeside gør dig klogere inden du køber

(Artiklen er udgivet for omkring 6 år siden). 

Artiklen er opdateret for 6 år siden.

Slagelse News (Slagelse Media)Forbruger-test.dk er Danmarks nye testhjemmeside, som du skal holde øje med. Du kan tilføje den til dine bogmærker allerede nu. Her kan du blive klogere på produkter, inden du køber.

Forbruger-test.dk er en uafhængig hjælp til forbrugere, som ønsker ekstra gennemsigtighed, når de handler på internettet. Hensigten er, at forbrugerne skal finde både prissammenligninger og testresultater. Samtidig skal testsiden være fuld af inspiration og vejledning.

De overordnede produktkategorier er:

  • Bolig og fritid
  • Elektronik
  • Husholdning
  • Hvidevarer
  • Personlig pleje.

Her vil du kunne finde artikler om og beskrivelser af blandt andet cykler, møbler, belysning, computere, telefoner, fladskærme, husholdningsmaskiner, køkkenredskaber, køleskabe og opvaskemaskiner samt personlige plejeprodukter.

Aktuelt kan du finde artikler såsom:

  • Slow Juicer test – De 7 bedste
  • Test af 6 fantastiske epilatorer
  • Sovesofa med chaiselong – Vores 10 favoritter.

Uafhængige og kritiske produktbeskrivelser

Forbruger-test.dk oplyser, at de er uafhængige, og at de er kritiske og oprigtige. Derfor vil både fordele og ulemper blive beskrevet. Tilgangen vil med andre ord være kritisk. Artiklerne bliver skrevet på baggrund af en grundig gennemgang af forskellige testresultater, hvor de bedste produkter er udvalgt.

Der sidder professionelle skribenter bag Forbruger-test.dk. Skribenterne finder testresultaterne via et sammenligningsgrundlag, der baseres på 4-9 forbrugertests. Dermed kan skribenterne samle de bedste og mest relevante tests.

Forbrugernes egne oplever og vurderinger

Det er altså forbrugernes oplever og vurderinger, som lægger til grund for testresultaterne. Skribenterne står blot for gennemgang og indsamling af testresultaterne. Dermed kan får du en oprigtig vurdering af produktets kvalitet, som kan hjælpe dig med at vælge det rette produkt. Det oplyser Forbruger-test.dk.

De første testresultater og prissammenligninger er allerede offentliggjort på Forbruger-test.dk. I den kommende tid vil alle de forskellige produktkategorier blive fyldt op, efterhånden som skribenterne får gennemgået forbrugernes oplevelser.


Genrefoto: robertokabana / Pixabay.


This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.