Tag på opdagelse i Danmark i din sommerferie

(Artiklen er udgivet for omkring 5 år siden). 

Sommertid er lig med ferietid for rigtig mange mennesker. Og hurra for det! Ferie er dejligt og giver dig tid til at være sammen med dem, du elsker.

Tips og livsstilsstof (Slagelse Media) Du får muligheden for at få spændende oplevelser eller blot at få slappet på den måde, der giver dig mest energi. Flyrejser er desværre én af de allerstørste klimasyndere, og derfor er flere og flere begyndt at tænke i andre baner.

Det kan være togrejser rundt i Europa eller at vælge færge i stedet for fly. Men hvorfor ikke blive i Danmark?

Tag på en bilferie i Danmark og oplev det grønne land, du bor i på en ny måde. Du kan let tage et billån på Santander.dk #zandguide, så du kan trille af sted ud i sommerlandet.

Måske en naturoplevelse ved det brølende Vesterhav

Danmark er et fantastisk land, og der er mange muligheder for en unik ferie i det ganske land. Vores lille land byder eksempelvis på mange forskellige naturoplevelser.

Smut en tur forbi det brølende Vesterhav, og tag en vandretur ved fyret i Blåvand. Dernæst kan turen gå op i landet, ind over den flade, jyske hede, der rummer et utroligt fugleliv.

På Sydfyn kan du gå på opdagelse i bløde bakker og dale og svømme i det stille vand ved Tåsinge.

Uanset hvilke steder, du ønsker at besøge, kan du sikkert opdage noget om dit land, som du ikke vidste i forvejen.

Hvor skal vi bo – shelters, camping eller vandrehjem?

Overnatningsmulighederne er mangfoldige i det danske ferieland. Der er utallige campingpladser spredt overalt i Danmark. Her kan du vælge at campere i campingvogn eller sove i telt.

Flere steder er det også muligt at leje en hytte. Desuden kan du flere steder overnatte i shelters for at få en unik naturoplevelse under stjernerne.

Er du til det mere komfortable, så vælg et hotel, et bed-and-breakfast eller et vandrehjem langs ruten.

Øverst: Genrefoto. (Foto: PR). Bureau/red.

I samarbejde med
Bureau Kronberg

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.