Skal du også holde babyshower for din veninde?

(Artiklen er udgivet for omkring 4 år siden). 

Hvis din veninde eller din søster har en baby på vej, kan du hjælpe de kommende forældre godt på vej ved at holde et babyshower.

Tips og livsstilsstof (Slagelse Media) Her viser du, at du har tænkt på både parret og babyen, samtidigt med at meningen med festen ofte også er at give en masse gaver til de kommende forældre, idet det hurtigt kan være rigtigt dyrt at skulle have en baby for første gang.

Vil du også give din veninde eller søster glæden af en fest specielt til fejring af hendes baby, kan du læse videre her.

Sørg for at have et gennemgående tema til festen

En stor del af at holde et babyshower er dekorationerne til festen. Og udtrykket på den kommende mors ansigt, når hun træder ind i det smukt pyntet lokale, vil bestemt gøre det hele umagen værd.

Når det kommer til, at du skal låse dig fast på et tema til festen, er temaet hos de fleste en bestemt farve. Denne farve reflekterer ofte hvilket køn barnet ser ud til at have, så hvis hun skal have en dreng, er dekorationerne lyseblå, og hvis hun skal have en pige, kan dekorationerne for eksempel være lyserøde.

I tilfælde af at kønnet er ukendt, er der mange, som vælger at lave et mix af de to farver.

Husk at oplyse gæsterne om at medbringe gaver

En vigtig del babyshoweret er også gaverne. Derfor er det også en god ide at oplyse gæsterne om at det er meget velanset at medbringe gaver.

I tilfælde af at du kender kønnet på barnet, kan det være en fordel at købe kønsspecifikke gaver, men omvendt kan du også sagtens finde gaver til et barn, som du ikke kender kønnet på.

Husk bare at sætte byttemærke på eventuelt. En sikker gave er altid sødt babytøj, som du for eksempel kan finde hos https://luxkidz.dk/ #zandguide.

Øverst: Genrefoto. (Foto: Pressefoto). Bureau/red.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.