Reklamér for din virksomhed online

(Artiklen er udgivet for omkring 2 år siden). 

Artiklen er opdateret for 2 år siden.

Fremtiden er nu, og fortidens marketing dur ikke længere til den moderne digitale verden. Det er nemlig rigtigt, annoncer på diverse digitale og sociale platforme er langt mere effektive end skilte og bannere ved siden af motorvejen. Og så er det mere enkelt end du måske tror.

Tips og livsstilsstof (Slagelse Media) I denne oversigt kan du læse om fordelene ved online annoncer, især på SoMe og Tips og livsstilsstof (Slagelse Media) få hjælp til videoannoncering på Facebook.

Hvorfor skal jeg reklamere online?

Der er mange fordele ved online reklamer over traditionelle bannerreklamer, men vi behøver egentlig kun nævne en; det er en bedre investering. Du kan præcist rette dine annoncer til potentielle kunder, som allerede har vist interesse i lignende produkter gennem deres søgninger. Dette er gode nyheder for dig, da du på den måde ikke bruge en masse penge på at kaste reklamer efter folk, som ikke har nogen som helst interesse i at købe dine produkter.

Fordele ved annonceringer på Facebook

Facebook er blevet et af verdens største virksomheder af én årsag. Det er verdens største reklamesøjle og det er der en god grund til. Hundredvis af millioner brugere besøger siden hver dag og der er altså rig mulighed for at nå ud til mange mennesker med dine reklamer. Facebook har flere fordele over annoncer på f.eks. Google, da Google er en søgemaskine, og kun præsenterer folk for ting, de allerede har søgt på. På Facebook kan du til gengæld gøre folk opmærksomme på produkter, som de slet ikke anede, at de havde brug for.

Priser for annoncer kommer an på flere ting

Prisen for disse annoncer kommer mest an på, hvor meget du vil annoncere, hvor mange mennesker du vil nå, og hvor mange reklamepladser du vil have. En god start er 30.000 kroner, hvilket giver dig mulighed for at teste om disse typer annoncer virker for dig, hvilket der er en rigtig god chance for at de gør.

Øverst: Genrefoto. (Foto: Pressefoto). Bureau/red.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.