Når du skal holde fest, skal der spises

(Artiklen er udgivet for omkring 5 år siden). 

Vi danskere har en rig tradition for at holde fester, og det er selvfølgelig noget, som vi skal holde ved lige. Det sjove ved danske fester er, at vi altid mødes for at spise og skåle.

Tips og livsstilsstof (Slagelse Media) Det er en helt central del af mange af de sammenkomster, som vi har, og derfor er det også noget, som man skal fokusere på, hvis man gerne vil have succes med sin fest.

Da der kommer mange forskellige mennesker til en fest og alle ikke nødvendigvis drikker, så er maden helt i centrum for de fleste.

Vanskeligt at tilberede festmaden i et køkken

Du kan vælge flere forskellige ting, som har forskellige fordele og ulemper. Du kan vælge selv at lave mad, men det er ofte svært at producere nok mad til hele selskabet i et normalt køkken og det er ikke alle, som frivilligt vil bruge al tiden lige op til en stor fest på at lave mad.

Derfor er det mere udbredt at få andre til at stå for maden. Til den fine fest kan man få et hold af kokke til at stå for maden, og dette giver da også det bedste resultat rent madmæssigt.

Det er til gengæld ikke alle, som har råd til dette, hvorfor mange vælger en god gammeldags buffet.

Få et overblik over de mange muligheder

Man kan være heldig eller uheldig, når det kommer til buffeter. Enten er maden helt i orden og virkelig god, ellers er den uspiselig.

Det er heldigvis sådan, at det første scenarie er langt det mest almindelige, og derfor er buffeten et godt sted at starte.

Se mere omkring buffet ud af huset her #zandguide og få en forsmag på, hvad du og dine gæster kan forvente, hvis I køber en buffet, som er til at stole på. Så er der i hvert fald lagt et godt fundament for festen og så afhænger resten af selskabet.

Øverst: Genrefoto. (Foto: PR). Bureau/red.

I samarbejde med
Bureau Kronberg

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.