Idéer til valentinsdagsgave og aktivitet

(Artiklen er udgivet for omkring 4 år siden). 

Herhjemme i Danmark er Valentinsdag for alvor begyndt at blive en del af vores traditioner. Med god grund. Det er dagen, hvor du gør noget særligt for det menneske, der har en speciel betydning i dit liv.

Tips og livsstilsstof (Slagelse Media) En fejring af det romantiske og kærlige ved jeres forhold. Det kan nemlig hurtigt blive glemt i alle de ting, der også er vigtige i et parforhold, men som er knapt så romantiske.

Parforholdet skal plejes, og I skal huske at opleve hinanden fra jeres romantiske sider. Så glemmer I ikke, hvorfor I elsker hinanden. Det er dog ikke altid lige nemt at finde en valentinsdags gave #zandguide eller en aktivitet, hvor I kan fejre hinandens kærlighed sammen.

En simpel gave siger meget

Valentinsdag handler ikke om at gøre noget fuldstændig vanvittigt, som de ofte gør i amerikanske film. I stedet handler det om at finde en måde, hvor du viser, at du er glad for din partner. Du kan sagtens gøre det på en mere enkel måde.

Det kan være:

  • Blomster. Intet siger så meget som blomster.
  • Tøj eller parfume. Eventuelt noget, som I kan bruge til en aktivitet samme dag.
  • En henvisning til et minde i jeres parforhold. Så længe det har en reference til et specielt øjeblik i jeres parforhold, kan det være en utrolig god gave.

Du behøver ikke overgøre Valentinsdag. Det handler i stedet om at tage dig tid til at fejre det, du synes er fantastisk ved din partner.

Gør noget, I begge kan lide

Valentinsdag er bedst afsluttet med en aktivitet af en eller anden art. Det skal være noget, hvor I begge to føler jer trygge og godt tilpas.

Derfor er det tit oplagt at tage ud at spise middag et sted, I synes er romantisk. Undgå at vælge noget, hvor det kun er den ene af jer, der synes, at det er sjovt.

Øverst: Genrefoto. (Foto: Pressefoto). Bureau/red.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.