Hav fokus på disse fire ting ved valg af tatovør

(Artiklen er udgivet for omkring 2 år siden). 

Artiklen er opdateret for 2 år siden.

Der skal ikke herske tvivl om, at det ikke er nemt at vælge den rette tatovør. Har du for eksempel planer om at få lavet en tattoo Ringsted Tips og livsstilsstof (Slagelse Media), er det derfor ikke sikkert, at du vil have nemt ved at vælge den rette tatovør.

Tips og livsstilsstof (Slagelse Media) Står du overfor at skulle vælge en tatovør, er der flere ting, der skal være i fokus. Du bør dog især have fokus på de fire ting, der er beskrevet herunder.

1) Renommé

Til en start skal du sikre, at du får valgt en tatovør, der har et godt renommé. Det er sjældent vanskeligt at finde ud af, da du både kan forhøre dig i dit eget netværk, men også finde anmeldelser på nettet.

I denne forbindelse er det vigtigt at understrege, at det ikke er nok at vælge ud fra, hvad folk i din omgangskreds har sagt. Det er vigtigt, at du også selv lave dine egne undersøgelser.

2) Billeder af tidligere arbejde

Når du skal have lavet en tatovering, bør du naturligvis også se nærmere på tidligere arbejde. Her kan de sociale medier vise sig at være et godt sted at starte, da mange tatovører deler billede af deres arbejde her.

Finder du ikke noget på de sociale medier, har de fleste tatovører en hjemmeside, hvor du kan se billeder. Ud fra disse bør du kunne vurdere, om der er tale om arbejde, du finder tilfredsstillende.

3) Speciale

Ikke alle tatovører har evnerne til at arbejde med alle stilarter. Skal du have lavet en tatovering i en helt særlig stilart, er det derfor vigtigt at vælge en tatovør med speciale.

Hvis du sørger for at gøre dette, er der nemlig markant større chance for, at du ender med et resultat, som du kan være glad for – og som lever op til de tanker, du har gjort dig i forhold til din tatovering.

4) Tidsplan

Du vil hurtigt finde ud af, at det ikke er alle tatovører, der har tid med det samme. Hvis du er sikker på, at du gerne vil tatoveres med det samme, er det derfor noget, som du er nødt til at tage højde for.

Det anbefales dog, at du ikke går på kompromis med dit valg af tatovør, fordi en anden tatovør har tid hurtigere. Det er altid bedre at vente, indtil man kan få tid hos den tatovør, der har de bedste forudsætninger for at levere et tilfredsstillende stykke arbejde.

Øverst: Genrefoto. (Foto: Pressefoto). Bureau/red.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.