Har du brug for hjælp med en tysk oversættelse?

(Artiklen er udgivet for omkring 5 år siden). 

Har du tyske kunder i dit firma? Vil det være praktisk for dig, at få dine danske tekster på for eksempel dit firmas hjemmeside oversat til tysk og samtidig være sikker på overensstemmelse med den originale danske tekst?

#zsnguide på Slagelse News (Slagelse Media)Nu har du muligheden for at få det gjort professionelt, så du ikke selv skal sidde og terpe med det.

Professionelt kan der garanteres korrekt grammatik og kulturel forståelse, samt at den tyske oversættelse sender det rette budskab, så der ikke opstår misforståelser mellem afsender og modtager.

Hvis du føler behov for at få oversat dine tekster til tysk, er du altså garanteret, at den bliver 100 procent identisk med den originale danske tekst, samt at den tyske modtager får det korrekte budskab.

Hvad går arbejdet med tysk oversættelse ud på?

Medarbejdere med den rette uddannelse og erfaring indenfor tysk oversættelse vil sidde og bearbejde den tekst, som du ønsker at få oversat.

Med oversættelsen i professionelle hænder vil du være garanteret, at der for eksempel ikke opstår forskellige sprogmisforståelser, som altid giver et dårligt førstehåndsindtryk og vil sætte dit firma i et uprofessionelt lys.

Hvad er fordelen ved at søge oversættelsesassistance?

Oversættelse til et fremmedsprog er aldrig en nem opgave. Hvis man ikke selv er for skarp i det sprog, som det drejer sig om, vil man have brug for at søge assistance.

Fordelen ved at overlade opgaven til professionelle vil være, at du:

  • Overlader opgaven til mennesker med rette uddannelse og erfaring.
  • Undgår misforståelser og får en korrekt oversættelse i sammenligning med den originale danske tekst samt en korrekt kulturel forståelse i forbindelse med det tyske lands værdier.
  • Udvider dit firmas kontaktflade, da tyske potentielle kunder nu har muligheden for at vælge dit firma som samarbejdspartner.

DO Translations har bred og stor erfaring med oversættelse til tysk. Om du har brug for oversættelse til tyskTips og livsstilsstof på Slagelse News (Slagelse Media) af hjemmesider, webshops, produktdatablade eller andet, så er DO-Translations klar til at hjælpe dig og endda til fordelagtige priser.

Øverst: Genrefoto: (Foto: PR). Bureau.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.