Hårdt arbejde, nysgerrighed og gode kolleger er vejen frem i Morning Train

(Artiklen er udgivet for omkring 5 år siden). 

Morning Train er et full service webbureau i OdenseSlagelse News (Slagelse Media), og virksomheden kan varetage alle dine digitale aktiviteter, uanset om du efterspørger et helt nyt website, en integration til dine systemer eller SEO og online annoncering.

Slagelse News (Slagelse Media)Bureauet har 27 specialister inden for digitalt design, webudvikling og online markedsføring.

Digitalt design-afdelingen består af en art director og et par frontend-udviklere, som kan håndtere alle opgaver inden design, herunder webdesign, grafik, logoer, bannere og meget mere.

I webudviklingsafdelingen har bureauet et dusin backend-udviklere, som lave alt fra bookingsystemer til intranetter.

I online marketingafdelingen sidder en lille håndfuld marketingeksperter, som kan hjælpe dig med at blive synlig på nettet.

Alle medarbejdere sidder under samme tag, så der er derfor kort til handling, når et nyt projekt kommer ind ad døren, eller når kunderne skal have lavet noget nyt på deres projekter.

Ungdommens eventyrlyst satte ild til iværksætterdrømmene

Morning Train startede sine spæde dage på markedet som startup-virksomhed. Bureauet blev startet af en gruppe ildsjæle, der elskede alt digitalt. Vejen har ikke altid været nem, men kærligheden holdt ved og i dag består Morning Train af tre afdelinger, der tilsammen kan løse alle digitale problemer.

Morning Train kan da også prale af at have over 250 cases i bagagen og samarbejder med blandt andet Christian Bitz, Stof og Stil, Odense Kommune og mange andre.

Over de seneste tre år har Morning Trains vækst taget voldsom fart – faktisk så meget at webbureauet for nyligt blev nødt til at flytte til nye og større lokaler på grund af pladsmangel. Men der er også noget andet ekstraordinært ved dette odenseanske bureau.

Når man træder ind på Morning Trains kontor, vil man kun se unge mennesker mellem 18 og 35 år så langt, som øjet rækker. Derfor mener Morning Train det bogstaveligt talt, når de siger, at de er et ungt bureau. Men hvordan kan det være, at et af Fyns største webbureauer bliver drevet af unge mennesker?

Et ungt bureau hvor talent og dedikation værdsættes lige højt

Bare fordi ingen i Morning Train endnu ikke har høje tindinger og gråt hår, så betyder det ikke, at de ikke tager deres arbejde seriøst. Webbureauets store succes skyldes nemlig virksomhedens helt særlige kultur, hvor viljestyrke, dedikation og frihed under ansvar er centrale nøgleord.

Knofedt og ihærdighed er vigtigt for, at ethvert projekt kan lykkes, men hårdt arbejde hele tiden resulterer ikke i glade medarbejdere. Og glade medarbejdere er vigtige for at nå virksomhedsmålene og for at skabe en sund organisation.

Derfor har Morning Train et meget stort fokus på at skabe rammerne for en tryg og rar arbejdsplads. Det indebærer blandt andet en række tiltag og aktiviteter, som skal fremme relationerne mellem medarbejderne, såsom en times ugentlig sport og månedlige teambuilding-aktiviteter.

Ledelsen gør også meget ud af, at medarbejderne oplever personlig vækst, så hos Morning Train bliver der også taget hånd om din personlige vækst og udvikling.

(Foto: PR).

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.