Håndtér væggelus på den bedste måde

(Artiklen er udgivet for omkring 3 år siden). 

Artiklen er opdateret for 3 år siden.

Hvis dit hjem enten allerede er plaget af væggelus, eller hvis du blot ønsker at undgå, at det skal ske, er der heldigvis meget, du kan gøre.

Tips og livsstilsstof (Slagelse Media) Væggelus #zandguide er en blodsugende tæge, som trives fint i en velopvarmet og tør bolig. Det betyder, at hvis først du får bragt væggelus ind i boligen, vil de kunne klare sig fint og hurtigt blive til flere.

Dét kan du gøre for at undgå at få besøg af væggelus

Hvis du endnu ikke har væggelus i dit hjem og heller ikke ønsker at få det, er der et par ting, som du med fordel kan være opmærksom på.

For det første er det en god idé at være opmærksom, når du er på ferie og har overnattet på et vandrerhjem, hotel eller lignende. Her kan der nemlig være væggelus, som du kan komme til at bringe med hjem.

Et andet sted, hvor du kan være opmærksom, er, hvis du køber brugte møbler eller andet, som kan have stået i et hjem med væggelus.

Ved at sørge for disse ting vil du have bedre chance for at kunne holde væggelusene ude af dit hjem, og det kan derfor være smart at huske.

Det kan du gøre for at bekæmpe væggelusangreb

Hvis du er så uheldig at befinde dig i en situation med væggelus i dit hjem, handler det om at skride til handling og få dem bekæmpet hurtigst muligt.

Det kan være en god idé at få professionel hjælp til dette, da det på den måde kan gøres effektivt og på en god og sikker måde. Alternativt kan du fryse eller vaske dit tøj, hvilket også kan slå væggelusene ihjel.

Du kan læse meget mere om bekæmpelsesmetoderne og om væggelus i det hele taget, hvis du gerne vil blive endnu klogere på emnet og være godt klædt på til at skille dig af med dem.

Øverst: Genrefoto. (Foto: Pressefoto). Bureau/red.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.