Få mere tid i hverdagen med små ændringer

(Artiklen er udgivet for omkring 5 år siden). 

Vi kender det alle sammen – ferien er slut, og hverdagen kalder igen. Det kan hurtigt blive til mange praktiske opgaver oveni en lang arbejdsdag, så hvorfor ikke ændre nogle småting og få mere tid?

Tips og livsstilsstof (Slagelse Media) Den værste følelse for mange er følelsen af stress og mangel på tid. Man kan få følelsen af at være stresset på arbejdet, når man skal nå en masse ærinder efter arbejde, hvor man samtidig skal hente børn, lave mad og gøre rent.

Det kan være hårdt nok at komme tilbage på arbejdet efter en afslappende sommerferie, og derfor er det ekstra hårdt, når hverdagens praktik også presser sig på.

En af mange værktøjer til at få mere ro i hverdagen er at lade være med at stresse over ting, der egentlig ingen betydning har.

Er det ikke mindre vigtigt at få slået græsset eller få skuret brusekabinen i dag frem for i weekenden? Det er vigtigt at prioritere, hvad du har brug for at nå, og hvilke ting som egentlig ikke behøver at blive prioriteret denne uge.

Derfor er et vigtigt element at spare din hjerne for praktiske opgaver, der ikke bidrager positivt til din hverdag og for din livskvalitet.

Køb stort ind online og spar tid i længden

Vi skal alle sammen have mad på bordet. Og for at det kan lade sig gøre, skal indkøbene gøres på den ene eller den anden måde.

Langt de fleste af os tager i supermarkedet efter arbejdstid og handler ind til de næste par dage. For at få noget ekstra hygge ind i hverdagen ryger der ofte sodavand, øl, vin, slik og chokolade ned i indkøbskurven.

Vi danskere elsker at tage ned over grænsen og handle stort ind, men det er også en tidskrævende post, og derfor kan det virke uoverskueligt. Men ligesom der er kommet dagligvarebutikker online, er der også mulighed for at lave dine indkøb til grænsehandel online.

Hvis du er på udkig efter en webshop til grænsehandel, så klik dig ind på denne side #zandguide.

Tænk smart og udnyt de digitale muligheder

Der findes mange meninger om den moderne verdens digitalisering. Nogle mener, det har taget overhånd, men der er også mange, som mener, at det på mange måder kan gøre os menneskers liv nemmere.

En af de store fordele ved den digitale verden er netop, at man kan spare meget tid i hverdagen ved at købe ting online, og nu til dags kan du næsten købe alt med et par klik.

En anden ting, der er uundværlig i hverdagen, er tøj og sko. Vi har brug for tøj, og tit kan man have følelsen af at have behov for en ny garderobe eller blot noget afveksling.

Hvis du har børn, kender du også behovet for at købe nyt tøj ofte, da de hurtigt vokser ud af deres nuværende tøj og har behov for nyt.

Heldigvis er der mange muligheder for at købe tøj til børn og babyer online, så du kan spare tid og ofte også penge herved.

Især babytøj er oplagt at købe over nettet, da de ikke er store nok til at ville have indflydelse på, hvad de skal gå i, som lidt ældre drenge og piger kan have.

Det er altså oplagt at spare tid i hverdagen ved at købe babytøj på nettet, og du kan se et stort udvalg her #zandguide.

Øverst: Genrefoto. (Foto: Pressefoto). Bureau/red.

I samarbejde med
Bureau Kronberg

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.