Er botox mon noget for mig?

(Artiklen er udgivet for omkring 2 år siden). 

Artiklen er opdateret for 2 år siden.

I den her artikel finder du svar på alt, hvad du skal vide om botox, så du kan finde ud af, om det er noget for dig.

Tips og livsstilsstof (Slagelse Media) Har du overvejet botox Tips og livsstilsstof (Slagelse Media), så har du sikkert også stillet dig selv spørgsmålet: “Er botox mon noget for mig?” Vi forstår dig godt! For der er mange fordomme derude, som stiller botox i det helt forkerte lys og kun viser alle skrækscenarierne, oplyser N’AGE. Sådan er det i en verden med sociale medier og nyheder, der kan florere verdenen rundt på ingen tid.

Hvordan foregår en behandling med botox?

Botox-behandlinger foregår ved, at der bliver injiceret en lille mængde af botox i det ønskede område. Botox, som indeholder giftstoffet Botulinum Toxin, får dine muskler til at slappe af det pågældende område, og det giver dermed mulighed for at glatte rynkerne ud.

En af grundene til de mange skrøner om botox skyldes netop, at præparatet indeholder giftstoffet Botulinum Toxin, oplyser N’AGE. Men i forbindelse med skønhedsbehandlinger bliver det brugt i mikrodoseringer, så det i stedet virker muskelafslappende. De små mængder gør, at dosen kun virker lokalt, hvor det bliver injiceret.

Hvor kan jeg få botox?

Der findes mange forskellige typer af rynkereducerende behandlinger med botox, og specielt i ansigtet kan botox gøre underværker, oplyser N’AGE. Det er også i vores ansigt, at vores små muskler konstant trækker sig sammen, når vi tænker, er sure, får solen i øjnene og mange andre ting.

Med tiden bliver de folder permanente og så er det, at ønsket om en botox-behandling opstår. Du kan få botox omkring øjnene, i panden, til brynløft, læberynker og halsen. Botox bruges for eksempel også til svedbehandlinger under armene.

Hvad gør jeg inden behandlingen?

Inden din behandling skal du til en konsultation og igennem en 48 timers betænkningstid. Det er et krav i henhold til Styrelsen for Patientsikkerhed og din garanti for, at du har al den rette information og kender risikoen, inden du beslutter dig helt.

Hvad gør jeg efter en behandling med botox?

Efter en behandling med botox kan du som udgangspunkt fortsætte din dag. Det anbefales dog, hvis du har fået botox i ansigtet, at du ikke bruger makeup de næste 2-3 timer. Det frarådes også, at du de efterfølgende 24 timer undgår alt for hård motion. Udover det kan du dog fortsætte din dag som planlagt og ses med venner og familie.

Øverst: Genrefoto. (Foto: Pressefoto). Bureau/red.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.