Dette udstyr skal du have til den lille nyfødte

(Artiklen er udgivet for omkring 6 år siden). 

Slagelse News (Slagelse Media)Det er muligvis første gang, at du skal have et barn, og den tanke skal du lige vænne dig til. Der sker meget i forbindelse med at skulle blive mor. Det medfølger et stort ansvar, og det er ikke sikkert, at du er klar over, hvad for noget udstyr der er en god idé at have. Bliv klogere på hvilket udstyr, der er “musthaves” til dit førstefødte barn herunder.

Nødvendigt udstyr til din baby såsom slynge og babynest

Som mor til en lille ny kan du godt forberede dig på, at du skal bruge en del kræfter på at bære barnet, og du vil meget gerne holde øje med det hele tiden, og sørge for du har alt med, så der ikke sker noget.

Du kan få babyudstyr, som kan hjælpe med at aflaste dig, såsom:

  • En slynge
  • En babynest
  • En pusletaske
  • En barnevogn.

I en slynge kan du have barnet tæt på kroppen, hvor du bærer det med overkroppen i stedet for overarmene. Det gør dig mere fri til at kunne gøre andre ting i mens.

En babynest og en barnevogn sikrer, at dit barn ikke triller nogle vegne. Babynesten kan bruges indendørs, hvor du kan have barnet i en “rede”, som babynesten er formet som. Her kan du godt gå ud i køkkenet og ordne nogle gøremål, mens barnet ligger deri.

Opbevar bleer og vaskeklude i en pusletaske

Derudover er en pusletaske en “musthave”. Her kan du have alt i, så du nemt kan finde det. Den er særligt god, når du og den lille skal på tur. Så kan den ligge i barnevognen, hvor du kan have stofbleer, almindelige bleer, vaskeklude og lignende. Du kan finde billige pusletasker ved at klikke herSlagelse News (Slagelse Media).

Skriv en liste ned med vigtigt udstyr, som du skal have, og bestil det fra internettet. Det gør det meget nemmere.


Foto: PR-foto.


This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.