Stort møde sætter fokus på det gode ældreliv

(Artiklen er udgivet for omkring 5 år siden). 

Læsetid: 3 min.

Slagelse.News – Slagelse Kommune inviterer politikere, foreninger og borgerne til topmøde, hvor det gode ældreliv er øverst på dagsordenen.

Normalt er det unge studerende, som man kan finde på uddannelsesinstitutionen, ZBC, men onsdag den 21. november 2018 er alle inviteret indenfor til topmødet om det gode ældreliv.

Til mødet vil man blandt andet kunne høre seniorforsker og oplægsholder Gert Jessen fortælle om ensomhed, men også emner som demens og etik vil blive debatteret.

Mangfoldig dialog med henblik på en bedre velfærd

På topmødets deltagerliste vil der udover borgere og politikere også være besøg fra flere foreninger og organisationer. I Slagelse Kommune er man glade for foreningernes gode fremmøde.

»Foreningerne har løbende taget kontakt til kommunen, fordi de mener, at vi i fællesskab kan gøre meget godt for de ældre borgere. Derfor ser vi nu frem til en mangfoldig dialog, hvor både borgere, foreninger og politikkerne kan komme på banen med ideer og forslag, som i sidste ende kan skabe bedre velfærd for borgerne og derigennem styrke livskvaliteten,« siger centerchef for Sundhed og Ældre Charlotte Kaaber.

Topmødet bygger på de tre emner: Ensomhed, værdighed og fællesskaber, som man mener, er afgørende for det gode ældreliv.

»I Slagelse Kommune tror vi på, at en værdig ældrepleje og fællesskaber er afgørende for vores ældre borgere. Derfor lægger vi både vægt på den gode ældrepleje, men også hyggelige arrangementer, som styrker det sociale samvær hos de ældre. Men skal vi blive endnu bedre og have alle med, så skal vi løbende lytte til alle dem, som ved mest om sundhed og ældrepleje. Derfor glæder jeg mig til at sætte det gode ældreliv på dagsordenen,« siger formand for Forebyggelses- og Seniorudvalget Ali Yavuz (S).

Tilmelding til mødet senest den 13. november

Topmødet finder sted på uddannelsesinstitutionen ZBC i Slagelse onsdag den 21. november 2018 mellem kl. 16.00 og kl. 20.00. Du eller din forening kan tilmelde jer frem til den 13. november 2018 kl. 14.00 ved at klikke her.


Foto: Slagelse Kommune.


This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.