Bliv klar til forårets og sommerens festivitas

(Artiklen er udgivet for omkring 2 år siden). 

Artiklen er opdateret for 2 år siden.

Vi er gået ind i en tid, der er præget af diverse højtider og festlige begivenheder. Det er nemlig blevet forår, og med det følger en lang række traditioner og festligheder, som kræver forberedelser i forhold til påklædning.

Tips og livsstilsstof (Slagelse Media) Der er både sæson for konfirmationer, påskefrokoster, studenterfester, bryllupper og meget andet, og i den forbindelse skal man ikke kimse ad den særlige dresscode, som forbindes med den slags arrangementer. Det er nemlig vigtigt at se præsentabel ud til lejligheden, da det er betydningsfulde begivenheder, som bør markeres med manér. Hent inspiration til din påklædning lige her.

Til herrerne

De fleste mænd ligger allerede inde med skjorter og bukser i skabet, men det skader aldrig med lidt fornyelse til garderoben. Der findes nemlig masser af stilfulde muligheder, som er ideelle til forskellige anledninger. Hvis du for eksempel skal til konfirmation eller bryllup, så kalder det på fine klæder, da det er en stor dag for hovedpersonerne.

Det at møde op i fint tøj sender et signal om, at man har gjort en indsats i anledningen af den særlige dag, hvilket helt sikkert værdsættes af dem omkring dig. Som herre har du forskellige muligheder, hvad angår din påklædning til festlige lejligheder. Du kan tilpasse det både din personlighed, din stil og selve anledningen for at opnå det bedste resultat. Dyk ned i det store udvalg af blandt andet skjorter til mænd Tips og livsstilsstof (Slagelse Media), hvor du kan udforske potentielle muligheder til den kommende festsæson.

Til damerne

For damernes vedkommende er der også diverse muligheder til de forskellige festlige begivenheder i foråret og sommeren. Alt efter din personlige stil kan du sammensætte outfits til forskellige fester, og samtidig tilpasse det til den pågældende dresscode. Hvis du for eksempel ikke er den største tilhænger af høje hæle, kan du sagtens finde flotte alternativer, som er tro mod både din stil og den dresscode, som anledningen kalder på.

Der findes alt fra ballerinaer til støvler, som alle er flade, men stadigvæk fine. Hvad angår tøj, så kan du også vælge mellem alt fra kjoler til nederdele til bukser. Det handler nemlig i høj grad om helhedsudtrykket, så hvis dine bukser ikke er noget særligt, kan du altid vælge en iøjnefaldende overdel, som kan være fokus for dit outfit. Dette er en god måde at justere dit outfit til din personlighed på uden at gå på kompromis med anledningens dresscode.

Øverst: Genrefoto. (Foto: Pressefoto). Bureau/red.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.