Ægte pelsjakker til kvinder

(Artiklen er udgivet for omkring 2 år siden). 

Artiklen er opdateret for 2 år siden.

Skal vinterjakken snart skiftes ud til fordel for en endnu blødere, varmere, mere bæredygtig og eksklusiv jakke?

Tips og livsstilsstof (Slagelse Media) Så skal du læse med her, hvor du introduceres til NATURES Collections ægte pelskakker til kvinder Tips og livsstilsstof (Slagelse Media). De besidder nemlig alle ovenstående egenskaber, og det skyldes, at de er lavet af 100% naturlige materialer, der er udvalgt med stor omhu for høj kvalitet og med miljøet i tankerne.

NATURES Collection ser mange muligheder i ægte pels og skind, og det afspejler sig også i deres kæmpe udvalg af alverdens pelsjakker- og frakker. Der er noget til enhver smag. Læs mere her og få inspiration til, hvordan du finder din næste jakke på NATURES Collection.

Hvilke pelsjakker tilbyder NATURES Collection?

Det gode ved NATURES Collections udvalg af ægte pelsjakker er, at det er kæmpestort! Der er altså jakker til alverdens formål, og der er med stor sikkerhed en jakke med dit navn på, som din garderobe skriger efter.

På deres hjemmeside finder du korte pelsjakker med et klassisk eller oversized fit. De korte pelsjakker kommer også i bikerlignende designs, der giver et råt og sejt look.

Er du mere til klassiske frakker? De kommer i mange versioner på NATURES Collection – både med og uden bindebælte, trykknapper, lommer, lynlås, mm. Dertil må du ikke overse deres fantastiske parkajakker, der er smukke og praktiske på én og samme tid.

Alle disse forskellige jakker kommer i pæne farver og i forskellige materialer alt efter, hvad du foretrækker. Husk at se hele udvalget igennem, så du finder den helt rette pelsjakke til dig.

Pelsede materialer

Pelsjakkerne på NATURES Collection er lavet af certificeret pels uanset type, så du er garanteret høj kvalitet og ægte materialer. På deres hjemmeside finder du jakker af eksempelvis ægte lammeskind fra New Zealand eller Tibet, certificeret lammeskindspels fra Sydeuropa og certificeret minkpels fra Danmark.

Derudover har nogle af jakkerne også bløde detaljer i form af enten rævepels fra Finland eller vaskebjørnspels fra USA. Alle pelstyperne er velegnede til formålet, fordi de er fantastisk bløde, varme og har en smuk overflade, der emmer af ren natur og eksklusivitet.

Vælg en bæredygtig jakke

Går du også op i miljøet? Så er det blot endnu en god grund til at vælge en pelsjakke fra NATURES Collection. De får nemlig meget af deres materiale fra kødindustrien, hvor pelsen er et typisk biprodukt til produktionen af kød.

I stedet for at lade materialet gå til spilde ved at smide det ud, kan du nu bidrage til at mindske ressourcespildet og give pelsen nyt liv i din garderobe. På den måde gør du dig selv en tjeneste ved, at du kan omfavne dig med bløde og varme materialer hver eneste dag, men du gør også naturen en tjeneste ved tænke bæredygtigt i dine shoppevaner.

Hold varmen ekstra godt

Vidste du, at ægte pels er varmeregulerende? Det betyder, at det har en varmende effekt, når det er koldt. Det skyldes, at pelsen har været i naturen, hvor den har tilpasset sig omskifteligt vind og vejr igennem tiden. Disse naturlige egenskaber kan du nu nyde i din garderobe!

Tøv ikke med at opgradere din garderobe med en smule natur fra NAURES Collection. På deres side finder du med stor sikkerhed en ægte pelsjakke, der passer til dine behov, og som imødekommer alle dine forventninger og mere til. Find dine favoritter og forkæl dig selv her og nu.

Øverst: Genrefoto. (Foto: Pressefoto). Bureau/red.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.