Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Svanesøen i Slagelse Teater den 6. februar

6. februar kl. 19:30 - 20:30

Foto: Svanesøen

Lad dig rive med af legenden om prinsesse Odette, der bliver forvandlet til en hvid svane af en ond troldmand, og lyt til musikken komponeret af Pjotr Tjajkovskij.

Nationalballetten i Kyiv (Ukrainian Classical Ballet) byder på en meget flot opførelse af den verdenskendte klassiske ballet Svanesøen. Med musik af Pjotr Tjajkovskij (Peter I. Tchaikovsky) og kunstnerisk ledelse af Ivan Zhuravlev.

De uforglemmelige og følelsesladede kompositioner af Peter I. Tchaikovsky, et magisk plot og spektakulære danse præsenteres af et fantastisk flot professionelt ballet ensemble fra Kyiv.

I den forgangne sæson i 2023 have ensemblet en fantastisk succes med stående ovationer i Skandinavien, Tyskland og Holland. Det er en stor glæde at netop dette ensemble vender tilbage i 2024 og med den kunstneriske leder Ivan Zhuravlev.

»Vi har en stor mission – at repræsentere ukrainsk kultur på verdensscenen,« siger balletdirektør Ivan Zhuravlev og fortsætter:

»Det er en stor ære og et stort ansvar for os. Det er med stor glæde og stolthed, at vi samler de bedste kunstnere i vores genre og repræsenterer dem på verdens scener.«

Læs også: Svanesøen i Slagelse Teater den 6. februar.

Bestil billetter til forestillingen i Slagelse Teater den 6. februar 2024 kl. 19.30.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.

Detaljer

Dato:
6. februar
Tidspunkt:
19:30 - 20:30
Begivenhed Kategori:
Begivenhed Tags:
,
Hjemmeside:
https://www.ticketmaster.dk/event/svanesoen-billetter/532965

Arrangør

Pressemeddelse til redaktionen
E-mail
redaktion@slagelsemedia.dk

Sted

Slagelse Teater
Herrestræde 9
Slagelse, Danmark
+ Google Maps

Artikler i kalenderen kan udgives semiautomatisk. Slagelse.News tager forbehold for misforståelser, tastefejl, ændringer og aflysninger. Send rettelser, tips og pressemeddelelser til redaktion@slagelsemedia.dk eller ring på telefon 7174 1448 (kl. 9-18 på hverdage).