Var tæt på at få bilen beslaglagt i Fuglebjerg

Slagelse.News – En borger havde bestilt færdselskontrol på Sorøvej i Fuglebjerg. Det førte til 8 bøder og to klip, hvor den ene bilist var tæt på at få beslaglagt sin bil.

En borger havde bestilt færdselskontrol til Sorøvej i Fuglebjerg. Målingen blev gennemført i går mellem kl. 14.05 og 17.05. I de tre timer passerede 151 køretøjer, og der blev uddelt 8 bøder og to klip. Det skriver Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi i døgnrapporten.

Bilisten var få kilometer i timen fra vanvidskørsel

En enkelt bilist kom kørende med hele 154 kilometer i timen, selvom hastighedsgrænsen er 80 km/t på strækningen. Denne bilist kan se frem til en betinget frakendelse af kørekortet og en stor bøde.

Hvis man kører 154 km/t i sin bil, og der opstår en farlig situation, er bilens bremselængde anslået 114 meter. Dette afhænger dog af førerens reaktionshastighed, vejforholdene og bilens bremseevne.

Havde hastigheden været over 160 km/t – altså blot få kilometer hurtigere – så havde der været tale om vanvidskørsel, og det havde betydet konfiskation af bil og ubetinget frakendelse af kørekort. Husk, at det er muligt at bestille en færdselskontrol på politiets hjemmeside.

Øverst: Arkivfoto. (Foto: Rigspolitiet). DR/lale.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.