Slagelseaner slog musikant med guitaren

Slagelse.News – En mand fra Slagelse var på Falster, og der slog han en gademusikant i hovedet med musikantens egen guitar, hvorpå han sparkede musikanten med et cirkelspark.

En 19-årig mand fra Slagelse blev i dag ved retten i Nykøbing Falster i et grundlovsforhør varetægtsfængslet i fire uger. Han er sigtet for grov vold efter paragraf 245, jf. paragraf 246 i straffeloven, skriver Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi i en pressemeddelelse.

Manden faldt om og slog hovedet ned i fliserne

Slagelseaneren er sigtet for at overfalde en 53-årig udenlandsk mand på Banegårdspladsen i Nykøbing Falster.

Den 19-årige mand tog den 53-årige gademusikants guitar og brugte den til at slå musikanten i hovedet. Derefter sparkede han den 53-årige med et cirkelspark, så manden faldt om og slog hovedet ned i fliserne.

Den 19-årige flygtede fra stedet, men blev på baggrund af vidneudsagn identificeret og anholdt. Det 53-årige offer er svært tilskadekommen indlagt på hospital.

»Det er en sag, hvor en tilsyneladende helt uskyldig mand er blevet udsat for et meget groft overfald af en gerningsmand, der efterfølgende flygtede fra gerningsstedet. I det lys er jeg tilfreds med at retten fulgte min begæring om at varetægtsfængsle manden i fire uger,« siger anklagerfuldmægtig Baran Temizsoy fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Øverst: Arkivfoto. (Foto: Rigspolitiet). DR/lale.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.