Slagelseaner og korsoraner i fuld fart

(Artiklen er udgivet for omkring 4 år siden). 

Slagelse.News – Bilister fra blandt andet Slagelse og Korsør kørte for stærkt på Vestmotorvejen, og de kan nu se frem til en betinget frakendelse af førerretten.

Lige nu er der mere plads på vejene, og det får flere bilister til at køre alt for stærkt.

Det oplevede færdselspolitiet i går, mens de var ude med deres videobiler for at kontrollere hastigheder og andre færdselslovovertrædelser på blandt andet Vestmotorvejen. Det skriver Midt- og Vestsjællands Politi i døgnrapporten.

Store bøder og en betinget frakendelse af kørekortet

Politiet opdagede flere grove overtrædelser af hastighedsgrænserne. Disse bilister kan nu se frem til store bøder fra 3.500 kroner og opefter samt ikke mindst frakendelse af deres kørekort.

»Fart dræber, så sænk hastigheden – vi er derude,« skriver politiet i en opfordring til bilisterne.

Læs også: Hastigheds- og spirituskontroller i coronapåsken.

Midt- og Vestsjællands Politi måtte blandt andet skrive bøder ud til bilister fra både Slagelse og Korsør.

En 33-årig mand fra Slagelse, der kørte på Vestmotorvejen ved Bjæverskov kl. 18.15, blev målt til 190 km/t. Sagen lægges op til en bøde og en betinget frakendelse af førerretten.

Kl. 18.35 målte politiet en anden personbil, som kørte i vestgående retning ved Ringsted. Her var der tale om en 50-årig mand fra Korsør. Han havde en gennemsnitshastighed på 164 km/t, hvor det er tilladt at køre 130 km/t. Han kan ligeledes forvente en bøde og en betinget frakendelse af førerretten.

Øverst: Arkivfoto. (Foto: Rigspolitiet). Note/red.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.