Slagelseaner flygter fra bil i Ølsemagle

(Artiklen er udgivet for omkring 3 år siden). 

Artiklen er opdateret for 3 år siden.

Slagelse News – En ung slagelseaner uden kørekort stak af fra en bil i Ølsemagle. Han lod sine to passagerer blive i bilen, og derfor kom han tilbage.

Torsdag kl. 13.49 henvendte en beboer fra Ølsemaglevej sig til politiet for at meddele, at føreren af en bil, som en patrulje netop havde standset, var flygtet fra bilen i østlig retning mod vandet via beboerens have. Det skriver Midt- og Vestsjællands Politi.

Sagen inddrages i andre verserende sager

En patrulje havde ganske korrekt netop standset en personbil på Ølsemaglevej i Ølsemagle syd for Køge for at lave en rutinekontrol af føreren og køretøjet. Men føreren stak af, inden politiet fik rettet henvendelse til køretøjet.

I bilen var også to passagerer, som forblev i bilen, men som fik føreren til at returnere nogle minutter senere, efter en politimand forgæves havde forsøgt at finde føreren i området.

En 20-årig mand fra Slagelse blev efterfølgende sigtet for at have været fører af bilen, selv om han aldrig har erhvervet sig et kørekort. Denne sag vil blive inddraget i andre verserende sager hos den 20-årige for samme slags overtrædelse af færdselsloven.

Øverst: Arkivfoto. (Foto: Rigspolitiet). Note/red.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.