Lastbil skubber slagelseaner og kone i grøften

(Artiklen er udgivet for omkring 4 år siden). 

Slagelse.News – En slagelseaner og hans kone kørte til Jyderup, men så blev de skubbet i grøften af en lastbil.

Fredag eftermiddag kl. 14.07 stødte en personbil og en lastbil sammen på Holmstrupvej i krydset ved Slagelsevej i Jyderup, som ligger sydvest for Holbæk mod Slagelse.

Personbilen blev ført 52-årig mand fra Slagelse, der var ude at køre med sin kone. Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Ingen tilskadekomne, men lastbilchauffør tjekkes for alkohol

Personbilen med den 52-årig mand fra Slagelse og hans kone blev skubbet af vejen og fortsatte ned i grøften, hvor den ramte et vejskilt.

Manden og konen blev derfor kørt til tjek på sygehuset, men var ikke kommet til skade. Lastbilens fører, en 55-årig mand fra Mørkøv, var ligeledes uskadt.

Begge førere blev rutinemæssigt testet med alkometeret, hvor det viste sig, at lastbilchaufføren havde en promille lidt over det tilladte. Han blev derfor anholdt for at få udtaget en blodprøve, som klar vise, om han var påvirket over det tilladte under kørslen.

Politiet optog rapport i sagen, som skal klarlægge omstændighederne omkring uheldet, herunder om det var lastbilen, som kom over i den modkørendes vejbane i forbindelse med sammenstødet.

Øverst: Arkivfoto. (Foto: Hieronymus Ukkel / iStock). Note/red.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.