Korsoraner landede i grøft med bunden i vejret

(Artiklen er udgivet for omkring 4 år siden). 

Korsor.News – Den 20-årige korsoraner klagede over store smerter og kunne ikke komme ud af bilen. Derfor blev lægehelikopteren tilkaldt.

Sent fredag formiddag kl. 11.54 gik det galt for en korsoraner på Roskildevej nordvest for Ringsted. Det skriver Midt- og Vestsjællands Politi i døgnrapporten.

Blev ramt af varebil, da han ville svinge til venstre

En 20-årig mand fra Korsør skulle svinge til venstre ad Slettebjergvej og sænkede derfor hastigheden på Roskildevej. Bagfra kom en varebil, som blev kørt af en 25-årig mand fra Roskilde, der påkørte den 20-åriges bil i forbindelse med svingningen.

Den 25-årige fra Roskilde opdagede for sent, at den forankørende personbil med korsoraneren var i gang med at svinge, så han kunne ikke nå at bremse. Varebilens front ramte derfor personbilens venstre side, så begge biler endte i grøften – personbilen på taget.

Den unge korsoraner blev behandlet på stedet

Den 20-årige korsoraner klagede over store smerter og kunne ikke komme ud af bilen, så lægehelikopteren blev tilkaldt. Vejen blev spærret i begge retninger, mens helikopteren landede.

Den 20-årige blev behandlet på stedet, hvor det viste sig, at han ikke var alvorligt tilskadekommen.

Korsoraneren blev efterfølgende kørt på sygehuset i ambulance til undersøgelse, men han slap fra uheldet uden alvorlige skader. Den 25-årige fra Roskilde slap derimod fra uheldet helt uden skader.

Vejen var helt genåbnet kl. 12.41. Politiet optog rapport i sagen, som skal belyse omstændighederne ved uheldet.

Øverst: Arkivfoto. (Foto: Anna Marin / Den Landsdækkende Akutlægehelikopterordning). Note/red.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.