Korsoraner gav måske en bilist et knytnæveslag

(Artiklen er udgivet for omkring 4 år siden). 

Korsor.News – En 23-årig mand fra Korsør og en 49-årig mand blev så uenige i Gørlev, at den 23-årige angiveligt slog den 49-årige i hovedet.

Tidlig onsdag aften kl. 18.13 anmeldte en 49-årig mand, at han var blevet udsat for vold og trusler af en medtrafikant. Medtrafikanten var en 23-årig mand fra Korsør.

Overfaldet skete i forbindelse med, at de to mænd var blevet uenige i trafikken og var standset for at tale sammen på Gørlev Landevej i Gørlev, som ligger mellem Slagelse og Kalundborg. Det skriver Midt- og Vestsjællands Politi i døgnrapporten.

Den 49-årige syntes, at den 23-årige havde kørt for tæt på

Den 49-årige mand syntes, at den 23-årige korsoraner havde kørt så tæt på, at lyset havde blændet ham. Kort efter havde den 23-årige blinket af den 49-årige for at få ham til at standse, så de kunne tale sammen.

De to biler standsede, og der opstod konflikt, som ifølge den 49-årige mand udviklede sig til, at han fik et knytnæveslag i ansigtet og blev truet af bilisten fra Korsør.

En patrulje blev sendt til stedet, hvor betjentene traf begge parter. Den 23-årige mand fra Korsør blev sigtet for vold og trusler mod den 49-årige ved at have slået ham i ansigtet med knyttet hånd.

Den unge mand nægtede, at han havde truet eller slået den 49-årige, der efter hans opfattelse havde reageret voldsomt og havde skældt den 23-årige ud.

Politiet skrev rapport i sagen, som skal belyse episoden ud fra begge parter og vidners forklaringer. Sagen vil senere blive vurderet af anklagemyndigheden, hvorefter den 23-årige vil høre mere fra politiet.

Øverst: Arkivfoto. (Foto: Rigspolitiet). Note/red.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.