Falsk betjent Kevin Hansen fra Slagelse Politi

(Artiklen er udgivet for omkring 4 år siden). 

Slagelse.News – En person har ringet til folk og udgivet sig for at være fra Slagelse Politi. Det så ud til, at han ringede fra et af politiets telefonnumre.

Flere borgere blev i løbet af torsdagen ringet op af en mand, der præsenterede sig som “betjent Kevin Hansen” fra Slagelse Politi, og det så ud til, at han ringede fra et af politiets telefonnumre.

Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

En fynbo blev “afhørt” af den falske telefonbetjent

Den ene var en kvinde fra Fredericia, som dog ikke tog telefonen, men i stedet vendte tilbage til politiets servicecenter for at høre, hvad politiets ærinde var.

En mand fra Fyn vendte tilbage til politiet og fortalte, at han også var blevet kontaktet, og kl. 18.00 indløb en anmeldelse fra en anden mand fra Fyn. Han var blevet “afhørt” og havde i god tro givet oplysninger om blandt andet NemID i telefonen.

Giv aldrig personlige eller fortrolige oplysninger over telefonen

Der er tale om fupopkald. Politiet henvender sig ikke til borgerne og beder om oplysninger om NemID eller kopier af nøglekort, og politiet advarer derfor mod opkaldene.

Man skal aldrig give personlige eller fortrolige oplysninger over telefon – eller e-mail for den sags skyld – og hvis det er et opkald fra en person, der påstår at ringe fra politiet, kan politiets servicecenter i de fleste tilfælde af- eller bekræfte oplysningerne.

Øverst: Slagelse Politistation. (Arkivfoto: Slagelse Media). Note/red.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.