Eftersøgt bandemedlem anholdt i Barcelona

(Artiklen er udgivet for omkring 4 år siden). 

Zand.News – Det eftersøgte bandemedlem Hemin Dilshad Saleh, som flygtede fra en psykiatrisk afdeling i Slagelse efter en bevæbnet befrielsesaktion i november, er anholdt i Spanien.

I dag onsdag den 22. januar 2020 har spansk politi anholdt et 24-årigt, dansk bandemedlem, der har været internationalt efterlyst siden november sidste år. Det skriver Københavns Politi i en pressemeddelelse.

Hemin Dilshad Saleh var indlagt under en varetægtsfængsling

Der er tale om Hemin Dilshad Saleh, som flygtede fra en psykiatrisk afdeling i Slagelse efter en bevæbnet befrielsesaktion i november.

Læs også: Efterlysning af farlig, flygtet fange.

Hemin Dilshad Saleh var indlagt under en varetægtsfængsling for et voldeligt overfald i en frisørsalon på Nørrebro under bandekonflikten i 2018.

»Vi har haft et tæt og intensivt samarbejde med vores kolleger i Det nationale politi i Barcelona, og anholdelsen af den 24-årige skal gerne sende et tydeligt signal om, at man ikke skal føle sig sikker, blot fordi man er flygtet til lunere himmelstrøg,« siger lederen af Afdeling for organiseret kriminalitet i Københavns Politi, Knud Hvass.

Læs også: Fangeflugt: 17-årig overdraget fra tysk politi.

Knud Hvass beskriver overfaldet på Nørrebro, som den 24-årige er mistænkt for at have været en ledende del af, som “særdeles groft og koldblodigt”.

Hemin Dilshad Saleh vil nu blive begæret udleveret til Danmark.

Øverst: Genrefoto. (Foto: Ricky Deacon / iStock). Note/red.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.