Voldsomt knivstikkeri i Slagelse Midtby

(Artiklen er udgivet for omkring 4 år siden). 

Artiklen er opdateret for 4 år siden.

Slagelse.News – Lørdag aften blev en yngre mand udsat for farlig og brutal vold i en lejlighed i Slagelse Midtby omkring Tips og Trav Kiosken på Smedegade.

Tidlig lørdag aften blev en yngre mand udsat for et voldsomt knivstikkeri i en lejlighed i Slagelse Midtby. Det skriver flere medier. De første billeder kom blandt andet fra Dansk-pressefotos.dk.

Afspærrede et område omkring Klokkestøbergade og Smedegade

Meldingen om knivstikkeriet kom lørdag kl. 18.38. Herefter afspærrede politiet et større område omkring Klokkestøbergade og Smedegade i Slagelse Midtby. Samtidig blev offeret kørt på Slagelse Sygehus.

»Vi er i gang i området, fordi der har været et knivstikkeri. Hvordan tingene hænger sammen, er vi ved at efterforske,« siger Stefan Jensen, som er vagtchef ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, til TV2 Øst.

Politiet var stadig til stede omkring kl. 22.00.

»Vi fortsætter lige så længe, det er nødvendigt; indtil vi har fundet gerningsmanden,« lød det fra Stefan Jensen til B.T. Han oplyste samtidig, at ofret er en yngre mand fra Slagelse.

En mand fremstilles i Retten i Nykøbing Falster i løbet af søndagen

Senere lørdag aften blev en mand anholdt, og han fremstilles for en dommer i Retten i Nykøbing Falster i løbet af søndagen. Det skriver Ritzau ifølge Ekstra Bladet.

Anklagemyndigheden mener, at manden bør varetægtsfængsles, fordi der tale om farlig og brutal vold. Politiet er forsat tilbageholdende med oplysninger om sagen, herunder de involveredes alder.

Dog oplyser vagtchef Anders Dahl fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, at sigtelsen handler om overtrædelse af straffelovens paragraf 245, som drejer sig om vold af særlig farlig og brutal karakter.

Politiet opfordrer borgere, der har bemærket noget usædvanligt i området eller har anden viden, til at kontakte politiet på telefon 1-1-4.

18-årig varetægtsfængslet frem til den 13. februar

Gerningsmanden, som er en 18-årig mand, blev varetægtsfængslet frem til den 13. februar, da han blev fremstillet i et grundlovsforhør ved Retten i Nykøbing Falster i løbet af søndagen.

Han er sigtet for at have stukket en 19-årig mand to gange i en lejlighed i Slagelse By.

Han forsøgte angiveligt at dræbe den anden mand, da han ramte ham i hals og i bryst, så den ene lunge punkterede. Dommeren mente dog, at der kun er begrundet mistanke om vold af særlig farlig karakter. Det skriver TV2 Øst.

Den 18-årige nægter sig skyldig. Det oplyser senioranklager Susanne Bluhm. Derfor har den 18-årige appelleret afgørelsen.

Opdateret: Artiklen er opdateret med oplysninger om grundlovsforhøret. Red.

Øverst: Smedegade 53 C i Slagelse By (arkivfoto). (Foto: Google Earth Pro). PM/rk.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.