Vestsjællands Tandlægecenter kåret til Årets elevplads

(Artiklen er udgivet for omkring 5 år siden). 

Slagelse.News – »Jeg har lært mere, end jeg kunne drømme om nogen andre steder, også alt det, man ikke finder i skolebøgerne,« siger Michella, der selv indstillede sin elevplads til prisen.

Michella er glad for sin elevplads. Så glad, at hun har indstillet Vestsjællands Tandlægecenter til prisen, og nu er klinikken kåret som det bedste sted at være elev. Det skriver HK/Privat Sjælland i en pressemeddelelse.

Klinikken har virkelig sat en ære i at skulle lære fra sig

I sin nominering fortæller Michella, at hun har fået en yderst god opstart, der har været godt timet og tilrettelagt. Undervejs har hun fået gode input, vejledning og mulighed for at komme hele vejen rundt.

»Min klinik har givet mig så meget, jeg ikke kunne have fået andre steder. De giver frie tøjler og ansvar til en masse, og det er lige mig, og det ved de godt. Jeg har lært mere, end jeg kunne drømme om nogen andre steder, også alt det, man ikke finder i skolebøgerne,« siger Michella og fortsætter:

»Det har hele tiden kunnet mærkes, at klinikken virkelig har sat en ære i at skulle lære fra sig, ikke mindst tandlæge Henrik Harmsen – han er et leksikon uden lige, og der er ikke gået en eneste dag, hvor han ikke har givet mig alt, hvad han ved, uvurderligt! Så rent fagligt føler jeg mig mere end godt klædt på – jeg er klar!«

Den rette mængde af tillid, frihed og selvstændigt ansvar

Kurt Jørgensen, formand for HK/Privat Sjælland, er glad for at høre, når virksomhederne sætter alle sejl til for at tilrettelægge en uddannelse, der kommer ud i alle hjørner og giver eleverne mulighed for at vokse både fagligt og personligt.

»Det er dejligt at høre, når eleverne oplever, at de har fået en stærk faglig ballast og en exceptionelt god behandling,« siger Kurt Jørgensen og fortsætter:

»Det er vigtigt at have øje for at dosere den rette mængde af tillid, frihed og selvstændigt ansvar, suppleret med kyndig vejledning. På den måde får eleverne det optimale ud af deres elevtid, og klinikkerne får nogle dygtige, fagligt funderede og engagerede medarbejdere.«

Det er femte år i træk, at de sjællandske erhvervsskoler EUC Sjælland og EUC Nordvestsjælland i samarbejde med HK/Sjælland kårer Årets elevplads. Forinden har elever på regionens tandklinikker kunnet indstille deres arbejdsplads til prisen. Den endelige vinder er udpeget af et dommerpanel, bestående af faglærere fra skolerne.

Øverst: Michella og kollegaer på Vestsjællands Tandlægecenter. (Foto: HK/Sjælland). PM/rk.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.