Urolige kvinder på banegården i Slagelse

(Artiklen er udgivet for omkring 2 år siden). 

Artiklen er opdateret for 2 år siden.

Slagelse.News – Torsdag optrådte tre personer højlydt og utryghedsskabende i forhallen på banegården. Den ene ville ikke oplyse sit navn til politiet, og den anden havde givet flere forbipasserende en finger.

Torsdag morgen fik politiet en anmeldelse om, at tre personer, herunder to kvinder, optrådte både højlydt og utryghedsskabende i forhallen på banegården i Slagelse. Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Begge kvinder blev anholdt af politiet

Det var en 34-årig mand fra Stenstrup, en 29-årig kvinde fra Frederikssund og en 47-årig kvinde fra Stenstrup. Den 47-årige kvinde ville ikke oplyse sit navn og sin fødselsdag til betjentene.

Derfor blev den 47-årige anholdt kl. 7.22 og taget med til politistationen i Slagelse. Her blev hendes identitet fastlagt, og hun blev derfor løsladt umiddelbart efter. Hun står nu til en bøde på 1.000 kroner for overtrædelse af retsplejeloven.

Den 29-årig kvinde havde smidt en flaske på gulvet i forhallen, hvor den gik i stykker, og da hun kom uden for, havde hun givet flere forbipasserende en fuckfinger.

Derfor blev den 29-årige sigtet for at have overtrådt ordensbekendtgørelsen to gange, og for at få ro på stedet blev hun også anholdt og taget med til politistationen. Hun blev løsladt igen kl. 8.36.

Øverst: Slagelse Banegård. (Foto: Slagelse Media). Note/red.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.