Udlænding tog medarbejders iPhone

(Artiklen er udgivet for omkring 4 år siden). 

Artiklen er opdateret for 4 år siden.

Slagelse.News – En udenlandsk mand gik ind hos en ejendomsmægler i midtbyen, og han gik igen uden at købe et hus. Til gengæld havde han taget en iPhone.

Onsdag formiddag modtog politiet en anmeldelse om en tricktyv, der havde taget en iPhone i Slagelse Midtby. Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Den kraftige tricktyv medbragte en husavis

Omkring kl. 10.40 kom en udenlandsk mand ind hos en ejendomsmægler på Schweizerpladsen i Slagelse Midtby. Han havde en husavis med og talte på noget gebrokkent engelsk med en medarbejder.

Det blev ikke til en hushandel, men da han forlod forretningen, var det lykkedes ham at stjæle medarbejderens iPhone, der lå på skrivebordet.

Tyven beskrives som:

  • Mand
  • Mellemøstlig af udseende
  • Cirka 35-40 år
  • Cirka 165 centimeter høj
  • Kraftig af bygning
  • Sort, kort hår
  • Brun i huden
  • Skægstubbe.

Han var iført en grønlig, kort jakke og mørke bukser.

Modebutik i Næstved fik også besøg af en tricktyv

Ved 12-tiden var det en modebutik i Ringstedgade i Næstved, der havde besøg af en købeivrig herre. Han fik vist en jakke, og han forsøgte samtidig at negle en iPhone, der lå på disken, men blev opdaget i sit forehavende. Han blev herefter bedt om at forlade butikken.

Den pågældende beskrives som: mand, østeuropæisk af udseende, cirka 30-35 år og omkring 160-165 centimeter høj. Han var kraftig af bygning og brun i huden. Han havde kort, sort hår. Han havde sort kasket, blå skinny jeans, sorte pumasko, Louis Vuitton-crossover bag over brystet og en sort bomber jakke på.

Det er ikke givet, der er tale om den samme gerningsmand, selv om der er visse sammenfald i signalementet, men politiet hører gerne fra eventuelle vidner, der har oplysninger til sagerne. Politiet kan kontaktes på telefon 1-1-4.

Øverst: Arkivfoto. (Foto: Rigspolitiet). Note/red.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.