Tumult og oppisket stemning i Ringparken i Nordbyen

(Artiklen er udgivet for omkring 6 år siden). 

Artiklen er opdateret for 6 år siden.

Ringparken har været plaget af farlig og støjende knallertkørsel i en periode, og i den forbindelse fik politiet kontakt med en personbil. Dette førte til både tumult og en oppisket stemning med 15-20 mennesker omkring patruljevognen.

I fredags, den 26. januar 2018, fik politiet flere anmeldelser om farlig knallertkørsel i området ved Kierulffsvej i Ringparken i Slagelse. Området har været plaget af både farlig og støjende knallertkørsel i en periode.

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi sendte en patrulje til Ringparken, men en knallert kørte væk i høj fart. Politiet fik derimod kontakt med en personbil, som tidligere har været involveret i “lyssky affærer”, oplyser politiet.

Politiet kontaktede personerne i bilen, og det førte til en del tumult, fordi der hurtigt stimlede 15-20 personer sammen omkring patruljevognen.

Det skabte en oppisket stemning, og en af personerne fra bilen opførte sig både højrøstet og provokerende. Derfor blev han anholdt og sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen. Herefter faldt der ro på forsamlingen.

Den anholdte og sigtede mand er 22 år og fra lokalområdet. Han blev løsladt umiddelbart efter.

Arkivfoto: Slagelse Media

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.