To skolebørn udsat for røveri ved Aldi ved i Ringparken

(Artiklen er udgivet for omkring 5 år siden). 

Slagelse.News – Torsdag blev to skolebørn på 14 og 15 år udsat for røveri ved Aldi tæt på Ringparken i Slagelse Nordby.

Lokket ind i garage på vej hjem fra skole

Torsdag omkring kl. 13.20 blev to drenge udsat for et røveri. Det skete ved Aldi på Ndr. Ringgade i Nordbyen tæt på Ringparken, hvor de var på vej hjem fra skole.

De to drenge på 14 og 15 år blev lokket ind i en garage af to unge mænd under påskud af, at de ville sælge noget fyrværkeri. I stedet truede de to gerningsmænd drengene med øretæver, og de fik besked på at tømme lommerne for værdier.

Den 15-årige havde høretelefoner og kontanter, mens den 14-årige ikke havde noget af interesse for gerningsmændene. De to røvere lod herefter drengene gå igen.

Læs også: Dreng truet med kniv og udsat for røveriforsøg.

Røverne havde sorte jakker med hætter

Røverne beskrives som:

  • A: Mand, cirka 15-20 år, 180 centimer høj, mørk i huden. Han var spinkel af bygning og havde en sort jakke med hætte på og sort halsedisse. Han talte dansk med accent.
  • B: Mand, cirka 15-20 år, omkring 180-185 centimer høj og mørk i huden. Han var iført en elefanthue, sort jakke med hætte og sorte bukser.

Politiet hører gerne fra eventuelle vidner, der har set noget mistænkeligt i Ndr. Ringgade omkring gerningstidspunktet. Politiet kan kontaktes på telefon 1-1-4.

(Arkivfoto: Rigspolitiet).

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.