Slagelse Gymnasium festede sig til flere anholdelser

(Artiklen er udgivet for omkring 6 år siden). 

Slagelse.News – Eleverne på Slagelse Gymnasium festede så meget igennem, at politiet måtte rykke ud flere gange for at anholde festdeltagere.

Ophidset dreng fra Sorø blev anholdt

Fredag kl. 21.05 blev politiet kaldt til Slagelse Gymnasium på Willemoesvej i Slagelse By, hvor en ung fyr havde været i noget klammeri med nogle andre deltagere til en fredagsfest.

Det var en 17-årig dreng fra Sorø, som var noget ophidset, og han blev tilbageholdt af en dørmand på stedet. Politiet anholdt den 17-årige kl. 21.10 og sigtede ham for at lægge hindringer i vejen for politiets arbejde.

Den 17-årige blev taget med til politistationen i Slagelse, hvor han blev afhørt, inden han blev løsladt igen kl. 22.49.

En 18-årig fra Greve slog en korsoraner

Lidt senere fredag aften var der igen noget tumult ved gymnasiefesten. Denne gang var det en 19-årig mand fra Korsør, som havde fået et slag i baghovedet af en 18-årig mand fra Greve. Den 18-årige blev derfor tilbageholdt af dørmændene.

Politiet ankom og anholdt den 18-årige kl. 23.40. Han blev sigtet for vold og taget med til politistationen i Slagelse By, hvor han blev afhørt. Han blev løsladt igen kl. 01.00.


Arkivfoto: Rigspolitiet.


This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.